Sök pris & boka

Jullov i Polen

Ta med familjen på jullovet till Polen och upplev grannstäderna Sopot, Gdynia och Gdansk.


Gdynia


I hamnstaden Gdynia finner du den moderna shopping-gallerian Riviera med sina 250 butiker, upptäckarcentrumet Experyment & Jumpcity. Missa inte Aquaparken i Reda som ligger ca 20 min från terminalen i Gdynia med bil/taxi.
Sportlov i Polen
AQUAPARK I REDA!

Här hittar du mängder av attraktioner, vågmaskin, bubbelpooler och vattenrutschkanor. Åk rutchkana genom en hajtank med rockor och hajar! Endast 20 min med bil/taxi från Gdynia terminal. Missa inte att Aquapark också finns i Sopot, dubbelt så mycket skoj alltså!

 

Läs mer om AquaPark i Reda»

Läs mer om AquaPark i Sopot»

Pojke simmar i pool
Aquapark i sopot

Åk vattenrutschbana, bada bubbelpool, ta en åktur i den 70 meter långa vilda forsen eller unna dig en skön spa-behandling. På Aquapark i Sopot, bara 15 minuter med bil från Gdynia, finns det något skoj för alla i familjen. aquaparksopot.pl »

Giraff på Zoo
Gdansk Zoo

Här hittar du Oliwia Zoo som är en av Polens största djurparker. Här kan ni se över 200 djurarter och många av dem är sällsynta. Strosa runt bland flodhästar, giraffer, leoparder, apor, vildsvin, ormar, pingviner, sälar och mycket mer!

Experyment

Missa inte ett besök på vetenskapscentret Experyment. Ett modernt hus helt byggt av glas och fyllt av roliga aktiviteter för hela familjen – ett paradis för de mindre.


experyment.gdynia.pl »

Gdansk


Gdansk är en stor Hansastad med kultur, historia, mat & shopping. Gå runt i Gamla Stan eller åk till en galleria. Missa inte Fun Arena, Escape rooms och Jump City!
Spa i Polen

På spa i Polen hittar du ett stort utbud av behandlingar och förstklassig service. Bada järnet och unna er lite extra lyx och sköna spabehandlingar på familjevänliga spahotell som Mera Spa.

 

Läs mer »

Mera Spa Hotel

Sopot

Spahotell med vackert läge längs stranden strax utanför Sopot centrum. 

 

3 nätter fr 1 792:-/person

Totalt fr 7 168:-/2 vuxna & 2 barn

  • Båtresa t/r Karlskrona–Gdynia inkl bil
  • 2 nätter i hytt utan havsutsikt
  • 1 natt i familjerum*
  • Frukostbuffé

 

*Familjerum kan endast bokas med barn under 7 år.

Prisexempel gäller 21-24/12 2016.

Sopot


Stranden sträcker sig längs hela Sopot. Här finner du god mat & dryck, spa och skönt häng för hela familjen.
Polens Riviera

Krydda hösten med en mysig weekend till Polens Riviera. Här hittar du spalyx, bra shopping och spännande smakuppevelser för halva priset mot hemma i Sverige. Städerna Sopot, Gdansk och Gdynia bildar tillsammans en miljonstad. Kombinera shopping och spa med ett besök i den mysiga hansastaden Gdansk.

 

Läs mer »

Warszawa

I Warszawa hittar du en härlig blandning av historia och modern storstadspuls. Stare Miasto, gamla stan, näst intill totalförstördes under andra världskriget men återuppbyggdes till sitt ursprung och finns numera upptaget på världsarvslistan. I dag är området ett ”måste” att besöka. 

 

Läs mer »