Sök pris & boka

sportlov i polen

Ta med familjen till Sopot, Gdynia och Gdansk i Polen på sportlovet.

I Polen finns mycket att uppleva för hela familjen på sportlovet. Roliga aktiviteter, bad, shopping, mat och dryck till halva priset mot hemma! Att åka båt brukar också vara en spännande och rolig upplevelse för de små. På vägen över, missa inte att boka in en Spa-behandling och bada i våra härliga hotwells i Pure Nordic Spa.


Europas första roterande vattenrutschbana finns i Polen

Aquapark i Reda är en dröm för alla barn (och vuxna) som älskar vatten! Här hittar du mängder av attraktioner som Shark Slide, en 60 meter lång vattenrutschkana som går rakt igenom hajtanken. Missa inte heller Aqua Spa & Saunarium med bastu, bad, utomhusterrass och en lounge med utsikt över akvariet. Nytt för 2020 är spännande attraktionen Aqua spinner, en roterande vattenrutschbana som är den första i sitt slag i Europa!

 

Läs mer om Aquapark Reda »

Läs mer om Aquapark Sopot »

 

Upptäck Gdynia


I hamnstaden Gdynia finner du den moderna shopping-gallerian Riviera med sina 250 butiker, upptäckarcentrumet Experyment & Jumpcity. Missa inte Aquaparken i Reda som ligger ca 20 min från terminalen i Gdynia med bil/taxi.
Barn på Experyment
Experyment

Experyment är ett vetenskapscenter och en plats för barn och ungdomar att få upptäcka och lära sig nya saker. Se er runt i den fantasirika världen inne på centret, utforska alla experiment och släpp lös nyfikenheten.

 

Upptäck mer av Experyment

aqvarium-gdynia
Gdynia Akvarium

På Gdynia Akvarium kan ni titta på hajar, bläckfiskar, sjöhästar, krokodiler och mycket mer. Här finns över tusen marina och landlevande djur från hela världen och av spännande utställningar kan ni lära er mycket om livet i haven och oceanerna.

 

Se vilka djur som lever på akvariet

Jumpcity i Polen
JUMPCITY

Detta är den största trampolinparken i norra Polen med en total yta på 2 000 kvm! Jumpcity är ett paradis för alla som älskar att hoppa studsmatta på stora ytor och har det största nätverket av trampolinparker i Polen. Här finns massor av attraktioner för hela familjen och möjlighet till tränare som hjälper dig igång. Jumpcity finns både i Gdansk och Gdynia.

Upptäck Gdansk


Gdansk är en stor Hansastad med kultur, historia, mat & shopping. Gå runt i Gamla Stan eller åk till en galleria. Missa inte Fun Arena, Escape rooms och Jump City!
Barn i bollhav - Loopys World
Loopy´s World

Loopy’s är ett 3000 kvm stort lekland i Gdansk som är perfekt för alla barn med spring i benen! Här kan barnen studsa studsmattor, leka i bollhav, rutschkanor, klätterställningar och mycket mer.

 

loopysworld.pl

Killar som kör go kart
Fun Arena

I Gdansk hittar du Fun Arena, ett nöje för hela familjen! Sätt tävlingsnerverna på prov i Go Kart, upplev spänning i Escape Rooms och hoppa loss på trampoliner. Självklart finns det café, bar och restaurang familjen kan samla nya krafter inför nästa äventyr, kanske en runda Paintball? Här kan du tillsammans med en vän även testa VR-maskiner där ni kan välja mellan massor av häftiga VR-upplevelser. Pris: 15 PLN/tur.

 

stadionenerga.pl/en

escaperooms.pl/en/

Centrum hevelianum
Hewelianium

Centrum Hewelianum ligger inuti Fort Grodzisko, som är ett häftigt gammalt fort från 1700-talet. Detta vetenskapscentrum/museum består av två delar. Första delen är en utställning som återskapar hur fortet skulle sett ut från början. I andra delen kan du släppa loss upptäckarglädjen genom att utforska och lära dig mer om historia och vetenskap på ett interaktivt och roligt sätt.

 

hewelianum.pl

Upptäck mer av Polen


Polen erbjuder fler härliga städer med aktivteter fär hela familjen!
Shopping

Vad kan vara mysigare än dricka varm choklad tillsammans på en mysig uteservering efter all shopping? I Polen finns nya Forum i Gdansk, Riviera i Gdynia och flera andra stora shoppinggallerior fyllda med härlig höstshopping.

 

Läs mer »