Sök pris & boka

sportlov i polen

Åk med familjen till Sopot, Gdynia och Gdansk på sportlovet.

Ta bilen med dig och upplev en spännande skiddestination i "vinterhuvudstaden" Zakopane, den högst belägna staden i Polen, med fantastiska skidbackar, stort utbud av restauranger och där du betalar upp till halva priset mot hemma!

I Polen finns mycket att uppleva för hela familjen på sportlovet. Roliga aktiviteter, bad, shopping, mat och dryck till härliga priser. Missa inte Nya Aquapark Reda, endast 15 km från Gdynia. Här kan du också uppleva rutshkana in i en hajtank med riktiga hajar!


Fira sportlovet i Zakopane

Att göra i Polen


I Sopot, Gdansk, Warszawa och Gdynia finns det något för alla åldrar, här är ett axplock.
Sportlov i Polen
Vattenrutschbana genom hajtank

Aquapark i Reda är en dröm för alla barn (och vuxna) som älskar vatten! Här hittar du mängder av attraktioner som Shark Slide, en 60 meter lång vattenrutschkana som går rakt igenom hajtanken. Missa inte heller Aqua Spa & Saunarium med bastu, bad, utomhusterrass och en lounge med utsikt över akvariet. 

 

Läs mer om Aquapark Reda »

aquapark
Aquapark i sopot

Åk vattenrutschbana, bada bubbelpool, ta en åktur i den 70 meter långa vilda forsen eller unna dig en skön spa-behandling. På Aquapark i Sopot, bara 15 minuter med bil från Gdynia, finns det något skoj för alla i familjen. aquaparksopot.pl »

spa i polen
Spa i Polen

På spa i Polen hittar du ett stort utbud av behandlingar och förstklassig service. Bada järnet och unna er lite extra lyx och sköna spabehandlingar på familjevänliga spahotell som Mera Spa.

 

Läs mer »

karamelltillverkning-gdansk
Karamelltillverkning

I Gdansk ligger Ciu Ciu en godisbutik som ligger längs den långa gatan Dluga Street mitt inne i stan. Här kan ni se på när de tillverkar karameller enligt gamla metoder och recept. Butiken är också fullproppad med godsaker som går att köpa med hem. Uppskattat av alla åldrar!

 

Barn i bollhav - Loopys World
Loopy´s World

Loopy’s är ett 3000 m2 stort Lekland i Gdansk - perfekt för alla barn med spring i benen! Studsmattor, bollhav, rutschkanor, klätterställningar och mycket mer.

 

loopysworld.pl »

Jumpcity i Polen
TRAMPOLIN JUMPCITY PARK

Jumpcity är ett paradis för alla som älskar att hoppa studsmatta på stora ytor och det största nätverket av trampolinparker i Polen. Här finns massor av attraktioner för hela familjen och möjlighet till tränare som hjälper dig igång. Jumpcity finns både i Gdansk och Gdynia.

Go Kart
Fun Arena

I Gdansk hittar du Fun Arena, ett nöje för hela familjen! Sätt tävlingsnerverna på prov i Go Kart, upplev spänning i Escape Rooms och hoppa loss på trampoliner. Självklart finns det café, bar och restaurang familjen får nya krafter för nästa äventyr, kanske en runda Paintball?

 

funarena.pl/en/

Barn på Experyment
Experyment

Experyment är ett vetenskapscenter och en plats för barn och ungdomar att få upptäcka och lära sig nya saker. Se er runt i den fantasirika världen inne på centret, utforska alla experiment och släpp lös nyfikenheten.

 

experyment.gdynia.pl »

aqvarium-gdynia
Gdynia Akvarium

På Gdynia Akvarium kan ni titta på hajar, bläckfiskar, sjöhästar, krokodiler och mycket mer. Här finns över tusen marina och landlevande djur från hela världen och av spännande utställningar kan ni lära er mycket om livet i haven och oceanerna.

 

aquarium.gdynia.pl »

Fler tips

Strosa runt på kullerstensgator, shoppa i de stora galleriorna, besök vinbarer, ölbryggerier, Michelinrestauranger, det finns mycket mer att uppleva Polen, se: Sopot, Gdansk, Gdynia, Warsawa.

 

OBS: 2/4 är helgdag i Polen och nästan allt är stängt. 

Båtresor och kryssningar till Polen


Välj mellan en 24 eller 36h kryss, ta med bilen för att upptäcka mer av Polen.

Båtresor till Polen

Med våra reguljärresor kan du ta med bilen bilen, husbilen eller husvagnen till Polen och uppleva friheten att kunna välja din egen väg och hur länge som du vill stanna.

I paketet Polen T/R ingår båtresa och hytt till specialpris. Du kan stanna upp till tre nätter.

 

Läs mer & boka »

 

Polenkryss

Med 36-timmarskryssen får ni en heldag iland med gott om tid för att upptäcka! Väljer du en 24-timmarskryss åker du hem med vändande båt och kan koppla av i Pure Nordic Spa, äta gott, dansa och umgås.

 

Läs mer & boka »

Boende i Polen


Alltid rabatt på båtresan när du bokar boendet samtidigt!

Noga utvalda hotell
Båtresa med boende

Boka ditt boende genom oss så får du alltid rabatt på båtresan! Vi har boenden runt om i Polen. Se våra favoriter i Sopot, Gdynia, Gdansk och Warszawa.

 

Läs mer & boka »