Sök pris & boka

sportlov i polen

Ta med familjen till Sopot, Gdynia och Gdansk i Polen på sportlovet.

I Polen finns mycket att uppleva för hela familjen på sportlovet. Roliga aktiviteter, bad, shopping, mat och dryck till halva priset mot hemma! Att åka båt brukar också vara en spännande och rolig upplevelse för de små. På vägen över, missa inte att boka in en Spa-behandling och bada i våra härliga hotwells i Pure Nordic Spa.


Europas första roterande vattenrutschbana finns i Polen

Aquapark i Reda är en dröm för alla barn (och vuxna) som älskar vatten! Här hittar du mängder av attraktioner som Shark Slide, en 60 meter lång vattenrutschkana som går rakt igenom hajtanken. Missa inte heller Aqua Spa & Saunarium med bastu, bad, utomhusterrass och en lounge med utsikt över akvariet. Nytt för 2020 är spännande attraktionen Aqua spinner, en roterande vattenrutschbana som är den första i sitt slag i Europa!

 

Läs mer om Aquapark Reda »

Läs mer om Aquapark Sopot »

 

Upptäck Gdynia


I hamnstaden Gdynia finner du den moderna shopping-gallerian Riviera med sina 250 butiker, upptäckarcentrumet Experyment & Jumpcity. Missa inte Aquaparken i Reda som ligger ca 20 min från terminalen i Gdynia med bil/taxi.
Barn på Experyment
Experyment

Experyment är ett vetenskapscenter och en plats för barn och ungdomar att få upptäcka och lära sig nya saker. Se er runt i den fantasirika världen inne på centret, utforska alla experiment och släpp lös nyfikenheten.

 

experyment.gdynia.pl »

aqvarium-gdynia
Gdynia Akvarium

På Gdynia Akvarium kan ni titta på hajar, bläckfiskar, sjöhästar, krokodiler och mycket mer. Här finns över tusen marina och landlevande djur från hela världen och av spännande utställningar kan ni lära er mycket om livet i haven och oceanerna.

 

aquarium.gdynia.pl »

Jumpcity i Polen
TRAMPOLIN JUMPCITY PARK

Jumpcity är ett paradis för alla som älskar att hoppa studsmatta på stora ytor och det största nätverket av trampolinparker i Polen. Här finns massor av attraktioner för hela familjen och möjlighet till tränare som hjälper dig igång. Jumpcity finns både i Gdansk och Gdynia.

Upptäck Gdansk


Gdansk är en stor Hansastad med kultur, historia, mat & shopping. Gå runt i Gamla Stan eller åk till en galleria. Missa inte Fun Arena, Escape rooms och Jump City!
Barn i bollhav - Loopys World
Loopy´s World

Loopy’s är ett 3000 m2 stort Lekland i Gdansk - perfekt för alla barn med spring i benen! Studsmattor, bollhav, rutschkanor, klätterställningar och mycket mer.

 

loopysworld.pl »

Ciu Ciu

Mitt i stan i Gdansk ligger godisbutiken Ciu Ciu där de tillverkar godis enligt gamla metoder och recept till besökarnas glädje. Detta besök uppskattas garanterat av hela familjen!

Go Kart
Fun Arena

I Gdansk hittar du Fun Arena, ett nöje för hela familjen! Sätt tävlingsnerverna på prov i Go Kart, upplev spänning i Escape Rooms och hoppa loss på trampoliner. Självklart finns det café, bar och restaurang familjen får nya krafter för nästa äventyr, kanske en runda Paintball? Här kan du tillsammans med en vän även testa VR-maskiner där ni kan välja mellan massor av häftiga VR-upplevelser. Pris: 15 PLN/tur.

 

funarena.pl/en/

Hewelianium

Släpp loss upptäckarglädjen! Här kan hela familjen utforska och lära sig mer om historia och vetenskap på ett interaktivt och roligt sätt. Hewelianum är dessutom inrymt i ett häftigt gammalt fort från 1700-talet.


hewelianum.pl »

Upptäck mer av Polen


Polen erbjuder fler härliga städer med aktivteter fär hela familjen!
Shopping

Vad kan vara mysigare än dricka varm choklad tillsammans på en mysig uteservering efter all shopping? I Polen finns nya Forum i Gdansk, Riviera i Gdynia och flera andra stora shoppinggallerior fyllda med härlig höstshopping.

 

Läs mer »

Få en avkopplande stund tillsammans!

Ombord kan du njuta av SPA, härlig shopping, äta god mat och låta barnen leka i våra nya lekrum Happy World!

Happy
Träffa happy & lek i Happy World

På våra fartyg Vision och Spirit kan barnen nu leka i våra nya lekrum Happy World! Över 48 m² av garanterad rolig underhållning för de små!

 

Träffa Happy ombord på sportlovet under våra meet & greet och missa inte mini disco på kvällarna.