Sök pris & boka

Attraktioner i Gdynia

I Gdynia finns flera spännande aktiviteter att göra för hela familjen!

Vår hamnstad passar perfekt för alla familjer som letar efter roliga och unika aktiviteter för barn och ungdomar i alla åldrar.


Europas första roterande vattenrutschbana finns i Polen

Aquapark i Reda är en dröm för alla barn (och vuxna) som älskar vatten! Här hittar du mängder av attraktioner som Shark Slide, en 60 meter lång vattenrutschkana som går rakt igenom hajtanken. Missa inte heller Aqua Spa & Saunarium med bastu, bad, utomhusterrass och en lounge med utsikt över akvariet. Nytt för 2020 är spännande attraktionen Aqua spinner, en roterande vattenrutschbana som är den första i sitt slag i Europa!

 

Upptäck spännande Aquapark Reda

Barn som åker motorcross
Kolibki Adventurepark

Detta är den största äventyrsparken i Polen och här finns repbanor, klättringsväggar, paintball, ridning, bågskytte och terrängcykling! Ett besök här är ett måste för hela familjen. Parken kan även hyras för speciella tillfällen. Många attraktioner är stängda under vintern eftersom detta är en utomhuspark.

Centrum Nauki Experyment
Centrum Nauki Experyment

Ett besök på Experyment Science Center är ett måste för alla barnfamiljer! Detta center ligger i en modern glasbyggnad och här kan barnen leka med interaktiva skärmar. Genom olika experiment uppmuntras de till att upptäcka världen och hur olika fenomen i vardagslivet fungerar genom att trycka, dra, hoppa och uppleva snarare än att bara titta.

Jumpcity i Polen
Jumpcity

Detta är ett nöje för hela familjen! Dags att utmana varandra i ett dussintals olika trampoliner, vem kan hoppa högst? I området som är lika stort som en fotbollsplan finns olika hoppområden för barn i alla åldrar. Biljetter köps per timma. Jumpcity finns även i Gdansk.

Barn på Experyment
Experyment

Experyment är ett vetenskapscenter och en plats för barn och ungdomar att få upptäcka och lära sig nya saker. Se er runt i den fantasirika världen inne på centret, utforska alla experiment och släpp lös nyfikenheten.

 

Upptäck mer av Experyment

aqvarium-gdynia
Gdynia Akvarium

På Gdynia Akvarium kan ni titta på hajar, bläckfiskar, sjöhästar, krokodiler och mycket mer. Här finns över tusen marina och landlevande djur från hela världen och av spännande utställningar kan ni lära er mycket om livet i haven och oceanerna.

 

Se vilka djur som lever på akvariet