Sök pris & boka

Se och göra i Sopot

Uteserveringar, strandliv och spa i Sopot

Sopot är den lilla staden för dig som älskar spaupplevelser och strandliv. Sommartid är gator, torg, stränder och uteserveringar fyllda av människor från hela Europa, men även under de lugnare delarna av året är staden levande. På Sopots nöjesgata Monte Cassino ligger restauranger, kaféer och barer tätt och publiken går inte hem förrän solen gått upp. I Sopot kan du unna dig det lilla extra till halva priset jämfört med hemma.restauranger sopot
Restaurangtips

1. Avocado – En av Sopots bästa Asian Fusion-restauranger mitt på torget på Monte Cassino.

2. Pélican – Modern medelhavsmat med smakfulla cocktails. Grill, tapas & vin, här finns något smakfullt för alla. 

3. L'Éntres Villes – Franskt kök i sagolik miljö. Missa inte en middag i orangeriet, en av Sopots riktiga smultronställen.

4. Monte Vino – Mycket bra restaurang med eget vinotek och stort utbud av goda viner.

5. In Azia – Hotel Sheratons fina restaurang som serverar olika asiatiska rätter. Utsikt över piren Molo och havet.

SPA

I Sopot hittar du lyxiga hotell med sköna spaanläggningar till ungefär halva priset jämfört med i Sverige. Sheraton, Grand Hotel och Mera Spa vid stranden erbjuder förstklassig service och behandlingar. Mera Spa är ett utmärkt alternativ för familjer med harmonisk atmosfär och fina pooler inne och ute.

 

Läs mer  »

molopiren-sopot
Molo piren

Europas längsta träpir Molo, som är 512 meter lång, ligger i Sopot! Piren byggdes 1827 och längst med piren ligger nuförtiden flera mysiga caféer och härliga restauranger. För att gå ut på piren vid vissa tider under högsäsongen måste du betala inträde.

 

molo.sopot.pl »

monte-cassino-sopot
Monte Cassino

Populär gågata mitt i Sopots centrum med internationell prägel. Här hittar du massor av restauranger, caféer och barer samt ett stort utbud av butiker - stora som små. Missa inte att besöka restaurangerna Galeria 63, Giannis och Avocado

Roligt för barn

Mera Spa är anpassat för barn. Här kan ni tillsammans njuta av varma pooler och bastu. Till barnen finns skum- och chokladbehandlingar på spamenyn. Passa på att åka cykeltaxi längs den fina strandpromenaden där det finns gott om glass-stopp!

Pojke simmar i pool
Aquapark i sopot

Åk vattenrutschbana, bada bubbelpool, ta en åktur i den 70 meter långa vilda forsen eller unna dig en skön spa-behandling. På Aquapark i Sopot, bara 15 minuter med bil från Gdynia, finns det något skoj för alla i familjen. aquaparksopot.pl »

sopot-strand-solbadd
Sopots strand

Mitt i Sopot hittar du en fantastisk vit sandstrand som är hel 4,5 kilometer lång. Här är det fullt av aktiviteter under sommaren! Hyr en cykel och cykla sträckan mellan Sopot och Gdansk eller ta en härlig promenad längs den populära strandpromenaden.

zatoka sztuki
Zatoka Sztuki

Härlig beachclub mitt på stranden, känd för sina vita solsängar med fladdrande tyger och en egen Moët-hörna mitt på stranden! Här kan man äta god mat och njuta av strandlivet i de fina solsängarna. Zatoka andas design och har en trevlig interiör och atmosfär.

 

mcka.pl »