Sök pris

60-talskryss

Älskar du 60-talet? Kryssa till Kiel i 60-talsanda den 29 september och 3 november.

Vi firar att linjen Göteborg-Kiel fyller 50 år med två temakryssningar i 60-talsanda. Åk med Stena Germanica den 29 september eller Stena Scandinavica den 3 november. Ombord kommer det vara fullt ös med massa aktiviteter - allt med inspiration från 60-talet. Vi serverar jubileumsmiddag, 60-talsbuffé och drinkar i restaurangerna och i C-view bar bjuds det på livemusik och 60-tals quiz.


60-talskryss, slutsåld
Pris

60-talskryss 

I priset ingår båtresa t/r med 2 nätter ombord och 1 dag iland.

899:-/pers*

 

60-talskryss med buffé, valfri kväll

1199:-/pers*

 

60-talskryss med buffé och 3-rätters jubileumsmeny

1499:-/pers*

 

200 kr rabatt

Som extramedlem får du 200kr rabatt när du bokar! Logga in eller bli Extramedlem» för att erhålla rabatten.

 

*Priset gäller vid bokning av 2 personer i 2-bäddshytt med över- och underbädd utan havsutsikt. Begränsat antal platser.

Välj till

Mat & dryck 

Passa på att boka på vår jubileumsbuffé med inspiration från 60-talet i Restaurang Taste. Här serveras en all inclusive middag med fri påfyllning av vin och öl. Njut av kalla och varma rätter och dessertbuffé! Eller varför inte testa på vår 3-rätters jubileumsmeny i Restaurang Metropolitan? För att toppa upplevelsen kan du även boka på frukost t/r för att skapa en mysig morgonstund.

 

3-rätters jubileumsmeny

 

Upgradera hytt

För att bo lite bekvämare och kanske med havsutsikt kan du uppgradera din hytt till förmånliga priser. Läs mer om vilka hytter som finns på Stena Germanica eller Stena Scandinavica. Du uppgraderar och kan även läsa mer om hytterna när du bokar din resa.

Program

Stena Germanica och Stena Scandinavica avgår från Göteborg ner till Kiel. Upplev en kryssning i sann 60-talsanda ombord med underhållning, quiz samt massor av härlig mat och dryck. Du får två kvällar ombord och en heldag iland.

 

Se hela programmet

 

Resa Göteborg-Kiel

Du kan välja mellan två datum. Nedan ser du avgång- och ankomsttider. Du hittar mer information om tider när du bokar din resa. Viktigt att checka in i rätt tid, för mer info se bokningsbekräftelse.

 

Utresa Hemresa ankomst
Fre 29/9 kl 18.45 Sön 1/10 kl 09.15 
Fre 3/11 kl 18.45 Sön 5/11 kl 09.15