Sök pris & boka

Semester i Tyskland - städer och Resmål

Weekend med storstadspuls eller härlig sommarsemester med familjen? Tyskland är perfekt för båda delar.

I Tyskland kan du både uppleva pulserande storstäder, sagolik natur och koppla av med bad och sol på långa sandstränder längs med hela Nord- och Östersjöns kuster. Du tar dig enkelt till gemytliga byar, fantastiska vinodlingar och charmiga medeltidsstäder tack vare landets fina vägar. Tyskland erbjuder över 100 fritidsparker och äventyrsbad vilket gör Tyskland till ett perfekt semesterval för familjer.


RÜGEN – riktig avkoppling!

Skaffa den härliga vårkänslan av ljus, möjligheter och avkoppling. Res till natursköna Rügen, en ö full av vacker natur med spamöjligheter. Här kan du slappna av och bara ta in livets alla härligheter.

 

Läs mer & boka »

berlin brandenburg gate
BERLIN – DEN HIPPA HUVUDSTADEN

Via Rostock kan du lätt ta dig till Berlin. Staden som kallas för kontrasternas stad och är hetare än någonsin. Den pulserande men även avslappnade metropolen erbjuder något för alla, oavsett ålder, intresse och kön och dessutom är staden mycket prisvärd. 


Läs mer & boka »

HAMBURG – SKÖNHETEN VID HAVET

En stad som präglas av närheten till vatten – och därför perfekt för dig som tycker om skaldjur och fisk. Hamburg erbjuder ett unikt utbud av konst, kultur och musikaler till utsökt shopping, spännande nattliv och en mängd historiska sevärdheter.


Läs mer & boka »

KIEL – AVSLAPPNAD SJÖFARTSSTAD

Kiel som är huvudstad i Schleswig-Holstein och mångfaldens stad kan sammanfattas av stränder, hamnen och skeppsvarvet. Kiel var under många år en viktig varvs- och sjöfartsstad men idag kännetecknas staden av studentliv, avslappnad livsstil och storstadskänsla.


Läs mer & boka »

Hansastäder

De mysiga hansastäderna i Mecklenburg-Vorpommern präglas av siluetter av kyrktorn, jättelika lagerhus uppförda i bränt tegel, köpmanshus med stiliga gavlar och vackra rådhus med utsirade tinnar och torn.


Läs mer & boka »

Alperna

Alperna är lika vackert under våren som under vintern. Byt ut skidorna mot kängorna för att spana ut över mäktiga bergsmassiv. Fånga ny färsk energi från alla vackra vyer och mysiga alpbyar.


Läs mer & boka »

resa med barn till tyskland i vinter
Resa med barn

Ta med hela familjen till Tyskland och njut av roliga dagar tillsammans på subtropiska badäventyr, vid långa härliga sandstränder eller i pulserande storstäder som Berlin och Hamburg. 

 

Läs mer »

friends shopping selfie
Shopping

I Tyskland hittar du mängder med billig shopping. Uppgradera din vår- och sommargarderob, hitta den unika tröjan som ingen annan kommer att ha hemma i Sverige. Du kan shoppa loss på både köpcentrum som Citti i Kiel, loppmarknader, storstadshopping eller vår Bordershop i Sassnitz/Mukran.

 

Läs mer »

Boka hotell

Du får alltid rabatt på båtresan när du bokar boende samtidigt.Välj mellan tusentals olika hotell, campingar och semesterhus i Tyskland och Europa.

Vilket är ditt bästa restips?
Dela dina smultronställen!

Har du besökt eller upplevt något spännande på någon av våra destinationer Tyskland, Danmark, Polen, Lettland eller övriga Europa? Låt dig inspireras av andra och dela dina bästa smultronställen på Resebloggen!

 

Till Smultronställen »