Sök pris & boka

Åk med familjen till Tyskland

HÄr hittar du tips på vad du och din familj kan göra i Tyskland!

Ta med hela familjen till Tyskland och njut av roliga dagar tillsammans på subtropiska badäventyr, klätterlabyrinter, shopping i pulserande storstäder som Berlin och Hamburg.


Badäventyr


IFA Rügen Ferienpark

Fira in påsken med bad och plask i Tyskland! På IFA Rügen Hotel & Ferienpark hittar du en härlig semesteranläggning med tropiskt ­b­adlandskap, endast en fyra timmars båtresa bort!

 

Sök pris & boka »

Att göra i Berlin


Berliner Unterwelten

En sightseeing under Berlins gator. Upplev de trånga utrymmen som människor tvingades leva i under andra världskriget. 


berliner-unterwelten.de »

shopping berlin
Shopping

Berlin är ett eldorado för shoppingsugna. Den populära shoppinggatan Kurfürstendamm har många kända butiker samt ett av Europas största varuhus KaDeWe Kaufhaus des Westen. Missa inte heller Alexa, Hackischer Markt, Friedrichstrasse och Boulevard Berlin.

giraffer Berlin zoo
Berlin Zoo

För djurparksfantaster är Berlin Zoo värt ett besök. Här kan du se isbjörnar, lejon, giraffer, flodhästar och mycket mer. Vill du ha utsikt över hela staden kan du åka upp i TV-tornet.

 

zoo-berlin.de »

Att göra i Hamburg


miniatur-wunderland
Miniatur Wunderland

Planerar ni att besöka Hamburg på sportlovet, passa då på att åka till en av Hamburgs mest besökta och unika attraktioner. Här hittar du världens största modelljärnväg. Res från Skandinavien till Tyskland eller från Schweiz till Österrike och vidare till USA.


miniatur-wunderland.de »


hamburg dungeons
The Hamburg Dungeon

Spännande familjeunderhållning. Teater där publiken deltar och blir guidade igenom olika scenarier baserat på katastrofer som har hänt i Hamburg.

 

thedungeons.com »

hansapark
Hansapark

Strax norr om Lübeck, direkt vid havet ligger Hansapark – en tema- och upplevelsepark med över 125 enastående attraktioner och shower varav hela 35 åkattraktioner. Ta med barnen och njut av en dag full av fart, lek och svindlande höjder.

 

hansapark.de »

hagenbecks-djurpark
Hagenbecks Djurpark

I Hamburg kan ni göra ett besök på Hagenbecks djurpark - på tyska Tierpark Hagenbeck. Här hittar ni närmare 2 500 djur. 

 

hagenbeck.de »

Nära Rügen


Barn håller pumpor
Karls Upplevelsepark Rügen

Karls Upplevelsepark är ett perfekt utflyktsmål för hela familjen med bl a lekplatser, djur och attraktioner för barn.

 

karls.de »

 

Prora Skogsklätterpark

Klätteräventyr på höga höjder bland trädtopparna. Kittlande äventyr för familj och vänner. Här finns många banor med olika svårighetsgrader att välja på. En dag att minnas.

 

seilgarten-prora.de »

ozeaneum
Ozeaneum

På Ozeaneum och Meeresmusem i Stralsund kan du titta på havssköldpaddor, pingviner, hajar och exotiska fiskar från hela världen. Stralsund ligger ca 45 min bilresa från Sassnitz och ca 60 min från Rostock. 

 

ozeaneum.de »