Sök pris & boka

Städer i Tyskland

Upptäck Tyskland och de städer som ligger närmast

I Tyskland hittar du pulserande storstäder med shopping, uteliv och massor av aktiviteter.


Hamburg

En stad som präglas av närheten till vatten – och därför perfekt för dig som tycker om skaldjur och fisk. Hamburg erbjuder ett unikt utbud av konst, kultur och musikaler till utsökt shopping, spännande nattliv och en mängd historiska sevärdheter.


Läs mer & boka »

Lübeck

Trånga gränder och gamla hus, saltdoftande luft och stolta sjömän, marsipan och maritim atmosfär – det är Lübeck i ett nötskal. Här pryder stolta torn den gamla stadskärnan, som är omgiven av kanaler och hamnanläggningar.


Läs mer & boka »

Kiel

Kiel som är huvudstad i Schleswig-Holstein och mångfaldens stad kan sammanfattas av stränder, hamnen och skeppsvarvet. Kiel var under många år en viktig varvs- och sjöfartsstad men idag kännetecknas staden av studentliv, avslappnad livsstil och storstadskänsla..


Läs mer & boka »

Rostock

I Rostock kan du kombinera allt från fantastisk shopping, gemytliga restauranger och mikrobryggerier – allt från Alten Fritz till det traditionsrika havsbadet Warnemünde med sin långa härliga sandstrand, färgglada sjöbodar och många småbutiker, kaféer och restauranger.


Läs mer & boka »

Sassnitz

Njut av nyfångad fisk i hamnen och promenera upp till stadens centrum. Sassnitz omgärdas av bokskogar och kalkstensklippor och nere i hamnen hittar du dessutom HMS Otus – ubåten som numera är ett marinmuseum. En kort bilresa från Sassnitz hittar du av ett paradis med härliga sandstränder, perfekta destinationer för vårens resa.


Läs mer »

Schwerin

Missa inte ett besök i Mecklenburgs huvudstad och även äldsta stad. Schwerin är som taget ur en bilderbok med kulturskatter överallt, som den vackra gotiska domkyrkan, rådhuset, den ståtliga teatern och den romantiska strandpromenaden.

Läs mer & boka »