Sök pris & boka

Kundrecensioner Stena Baltica


Stena Baltica is rated 4.5 out of 5 by 36.
Rated 5 out of 5 by from Opinia Bardzo przyjemny statek, plusem obiad i kolacja. Polecam i pozdrawiam
Date published: 2019-07-17
Rated 5 out of 5 by from Pan Prawie wszystko byloby ok gdyby nie to ,ze w sklepach bezclowych nie mozna bylo zakupic wyrobów tytoniowych tak jak to bywalo w latach poprzednich.Posilki byly ok lecz...prosze kontrolowac jakosc soków:)
Date published: 2019-07-05
Rated 5 out of 5 by from Polecam Idealny prom dla osób ceniacych cisze i spokój podczas rejsu. Dla nas brak atrakcji typu dyskoteki i imprezy na statku sa zaleta. Restauracja pierwsza klasa
Date published: 2019-01-03
Rated 5 out of 5 by from Super podróz Swietna przygoda ,mila zabawa ,mila obsluga, szybka obsluga frajda
Date published: 2018-08-30
Rated 5 out of 5 by from Moja opinia Dzien Dobry. Mam tylko zastrzezenia nie posprzatanej kabiny,ktra wykupilam. Smród brud i obrzydzenie. Nie szlo rak umyc w umywalce. Szok!!!
Date published: 2018-07-15
Rated 5 out of 5 by from Lugn och bekväm Lugn och bekväm färja. Färja inriktad på transport och inte festande. Vill man kunna resa och sova i lugn och ro, är det den bästa färjan.
Date published: 2018-05-02
Rated 4 out of 5 by from Dobry statek do rejsu nocnego Na statku nie ma zadnych atrakcji. Dla jednych jest to wada, a dla innych zaleta (na statku jest cicho i spokojnie, gdyz wszyscy po prostu ida spac). Jedzenie równie dobre, jak na kazdym innym statku Stena Line pomimo, ze bezplatne. Tak wiec tutaj duzy plus. Na statku jest tylko kilka (kilkanascie?) kabin, które maja swoja lazienke. Pozostale kabiny maja lazienki wspóldzielone. Wynika to z faktu, ze statek raczej jest transportowcem, niz wycieczkowcem. Niemniej, z góry wybierasz sobie jaka kabine chcesz, wiec nie ma tutaj zadnych niespodzianek; Jesli zarezerwujesz sobie kabine z wlasna lazienka, to taka wlasnie bedziesz miec. Odnosnie powtarzajacych sie narzekan na czystosc: Kabiny sa jak najbardziej czyste i widac, ze sa w miare regularnie czyszczone. Problemem dla niektórych moze byc wystepujacy normalnie na statkach osad (soli, rdzy, itp). Tak wiec -owszem- perfekcyjna pani domu pewnie by sie przyczepila, ale jednak nie nazywalbym kabin brudnymi, gdyz to daleko idaca przesada. Kabiny sa jak najbardziej czyste. Nie sa lsniace - sa po prostu schludne. Posciele nie sa krystalicznie biale, ale sa wyprane, wiec pod tym wzgledem równiez wszystko jest 'cacy'. Podsumowanie ocen: 1. Niska ocena barów z powodu praktycznego ich braku. 2. Bar "szwedzki" sweruje dobre jedzenie. 3. Kabiny sa schludne i ogarniete, ale wiekszosc ma wspóldzielona lazienke, co moze wielu osobom przeszkadzac (prosze zwracac uwage na to, co sie rezerwuje). 4. Sklepu w praktyce nie ma. 5. Najwieksza atrakcja na statku jest telewizja.
Date published: 2016-04-04
Rated 3 out of 5 by from lung och ro, men dyrt Bra och rena hytter. Renare än på de stora färjorna. Lung och ro med Super Bra Mat. Högsta betyget för maten och mycket serviceminded besättning. Tycker att hytt borde ingå gratis på denna resa. Resan är längre och finns inte så mycket att göra på färjan :(
Date published: 2015-10-28
  • y_2019, m_8, d_19, h_19
  • bvseo_bulk, prod_bvrr, vn_bulk_2.0.13
  • cp_1, bvpage1
  • co_hasreviews, tv_26, tr_10
  • loc_sv_SE, sid_stenabaltica, prod, sort_[SortEntry(order=SUBMISSION_TIME, direction=DESCENDING), SortEntry(order=FEATURED, direction=DESCENDING), SortEntry(order=SUBMISSION_TIME, direction=DESCENDING)]
  • clientName_stenaline