Sök pris & boka

Kundrecensioner Stena Baltica


Stena Baltica is rated 4.4 out of 5 by 24.
Rated 5 out of 5 by from Malo atrakcji dla dzieci. Malo atrakcji dla dzieci, jak na taki dlugi rejs. Ale za to jedzenie pycha i mila obsluga.
Date published: 2019-09-28
Rated 5 out of 5 by from Ja Jestem zadowolona ze tak milo i spokojnie spedzilam czas na waszym pokladzie
Date published: 2019-09-05
Rated 5 out of 5 by from Ekstra zaloga Niezmiernie uprzejma zaloga, usmiechnieta i pomocna.
Date published: 2019-08-25
Rated 5 out of 5 by from Opinia Bardzo przyjemny statek, plusem obiad i kolacja. Polecam i pozdrawiam
Date published: 2019-07-17
Rated 5 out of 5 by from Pan Prawie wszystko byloby ok gdyby nie to ,ze w sklepach bezclowych nie mozna bylo zakupic wyrobów tytoniowych tak jak to bywalo w latach poprzednich.Posilki byly ok lecz...prosze kontrolowac jakosc soków:)
Date published: 2019-07-05
Rated 5 out of 5 by from Polecam Idealny prom dla osób ceniacych cisze i spokój podczas rejsu. Dla nas brak atrakcji typu dyskoteki i imprezy na statku sa zaleta. Restauracja pierwsza klasa
Date published: 2019-01-03
Rated 5 out of 5 by from Super podróz Swietna przygoda ,mila zabawa ,mila obsluga, szybka obsluga frajda
Date published: 2018-08-30
Rated 5 out of 5 by from Moja opinia Dzien Dobry. Mam tylko zastrzezenia nie posprzatanej kabiny,ktra wykupilam. Smród brud i obrzydzenie. Nie szlo rak umyc w umywalce. Szok!!!
Date published: 2018-07-15
  • y_2019, m_12, d_6, h_12
  • bvseo_bulk, prod_bvrr, vn_bulk_3.0.3
  • cp_1, bvpage1
  • co_hasreviews, tv_11, tr_13
  • loc_sv_SE, sid_stenabaltica, prod, sort_[SortEntry(order=SUBMISSION_TIME, direction=DESCENDING), SortEntry(order=FEATURED, direction=DESCENDING), SortEntry(order=SUBMISSION_TIME, direction=DESCENDING)]
  • clientName_stenaline