Sök pris

Kundrecensioner av Stena Germanica

Här kan du läsa om våra kunders upplevelser när de rest med oss på Sten Germanica.
När du kommer hem får du gärna lämna synpunkter på din resa, så andra resenärer kan ta del av dem.


Stena Germanica is rated 3.5 out of 5 by 392.
Rated 1 out of 5 by from Niet tevreden! De hut was vies, de afvoer van de wastafel verstopt. De reservering voor het restaurant klopte niet (moest 50 min extra wachten) en de garnalensandwich in het cafetaria bijna bevroren. De mededelingen van de captain waren zelfs op de gang nauwelijks te horen en in de hut helemaal niet (niet prettig bij calamiteiten). Kortom, het was een buitengewoon slecht geregelde overtocht!
Date published: 2017-09-20
Rated 4 out of 5 by from Uitgerust aan de overkant Door de nacht ferry kom je uitgerust aan de overkant en kun je je reis fris en fruitig voortzetten.
Date published: 2017-09-18
Rated 4 out of 5 by from Reis naar zweden Zeer tevreden Een heerlijke afsluiter van je vakantie een echte aanrader
Date published: 2017-09-17
Rated 3 out of 5 by from Geluid in hut Wij varen al jaren met Stena Line naar Zweden of Ierland. Deze keer was er een vervelend irritant geluid in de hut wat met name mijn man wakker heeft gehouden. Wij zijn dit niet gewend en vragen ons af waardoor dit komt?
Date published: 2017-09-08
Rated 4 out of 5 by from prima wel geluid Prima boot. Netjes. Wel wat lawaai door de motoren en luchtbehandeling in de hut. Op allergenen gebied qua eten en drinken zeer matig tot niets
Date published: 2017-09-05
Rated 3 out of 5 by from travelling with a pet (dog) For us facilities for our dog are very important because travelling by ship is not very confortable for the pet. We avoided St. Gemanica for several years because of the outdoor dog facilities. This year we used the Germanica again and it was diaspointing. Dog facilities are still poor compared to St. Scandinavica.
Date published: 2017-09-01
Rated 4 out of 5 by from Openbaring Deze overtocht was een openbaring na paar jaar geleden met de hond een super kleine uitlaatplek aantrof, dat daar NU een loop mogelijkheid met de hond was en niet de bak van 2x2 meter achter een hek waar mijn hond absoluut niet op wilde. Nu maakt niks meer uit welk schip ik pak.
Date published: 2017-08-30
Rated 3 out of 5 by from kwaliteit hut acomdatie loopt terug Mijn ervaring met Stena Line is ongeveer 22 jaar en ik begrijp dat alles sneller en goedkoper moet, maar er word naar mijn mening wel er bezuinigt op de service in de hutten. Voorbeeld, er hangt geen zeepdispenser meer in het douch gedeelte, en het douchegordijn is dermate kort dat na het douche je nog een voetbad kan nemen in het toiletgedeelte. Ook op de handdoeken word aardig bezuinigd, nog maar een handdoek per persoon. Al met al jammer dat dat beetje extras allemaal is verdwenen.
Date published: 2017-08-29
  • y_2017, m_9, d_25, h_19
  • bvseo_bulk, prod_bvrr, vn_bulk_2.0.3
  • cp_1, bvpage1
  • co_hasreviews, tv_0, tr_392
  • loc_sv_SE, sid_stenagermanica, prod, sort_[SortEntry(order=SUBMISSION_TIME, direction=DESCENDING), SortEntry(order=FEATURED, direction=DESCENDING), SortEntry(order=SUBMISSION_TIME, direction=DESCENDING)]
  • clientName_stenaline