Sök pris & boka

Bar

Njut av svalkande drycker i någon av våra barer ombord

Ta en kall öl ute på soldäck i Yacht Club när solen är framme, ett glas vin inne på Riva eller varför inte lyxa till det med en läskande drink i C-View bar. Ombord finns det barer för alla smaker där du kan avnjuta din dryck samtidigt som du kan lyssna på bra musik och umgås med ditt sällskap.


C-view

På däck 7 hittar ni C-View, en musik bar med där ni kan dansa och sjunga till live musik på helgerna. Drick goda drinkar, öl eller vin och dansa tills ni inte orkar mer.

Riva

Riva är baren som hör till vår a la carté restaurang. Här kan ni ta en fördrink i en lugn och avslappnad miljö. Riva hittar ni på däck 7 och det finns platser för 39 personer.

Yacht Club

I vår Yacht Club ute på soldäck kan du njuta av en kall drink, snacks eller mat direkt från grillen. Njut av den fantastiska utsikten, solen som värmer och skön musik. Öppet under sommaren när vädret tilllåter. Meny »


DIREKT FRÅN GRILLEN

Under sommaren och om vädret tillåter grillar vi på däck och serverar hamburgare och korv med tillbehör.


I BAREN

I baren kan du köpa snacks, läskande, vin, öl och läsk.

Specialdrycker

Ombordspersonalen står till förfogande vid eventuella frågor och önskemål på plats. Upplys personalen när du beställer om din allergi så ser vi till att anpassa oss.