Sök pris & boka

Buffé

Frukost-, Brunch- och Middagsbuffé ombord på stena germanica

I vår bufférestaurang ombord på Stena Germanica serverar vi dagligen både frukost och middagsbuffé hela året runt. Läsk, öl, vin och kaffe ingår i priset. Vi har två standard bufféer och under högtider anpassar vi dem så det blir lite festligare. All vår mat är tillagad ombord på fartyget av vår skickliga kökspersonal.


10% RABATT PÅ FÖRBOKAD MAT

Var säker på att få den måltid och den plats du vill ha, samtidigt som du får 10% rabatt!
Vi rekommenderar att du förbokar mat eller bokar bord för att förenkla din resa. Du garanteras då bord vid den sittningen du önskar.

Du förbokar mat och bord i bokningsdialogen efter du valt resa, under Erbjudanden ombord. 

Specialrätter

Ombord på Stena Germanica tillhandahåller vi gluten- och laktosfria produkter i vår buffé. Ombordpersonalen står självfallet till förfogande vid eventuella frågor och önskemål på plats. 


Vi försöker gå till gästen tillmötes så långt det är möjligt. 

Frukostbuffé meny

Vår frukostbuffé på Taste kommer att göra er mätta och redo för er dag. Välj och vraka mellan olika bröd sorter, pålägg, flingor och drycker. 


Läs hela menyn här »

Middagbuffé meny

Med stor variation av bröd, varmrätter, kallrätter och efterrätt kommer ni inte bli besvikna på vår lunch och middagsbuffé på Taste.

Läs hela menyn här »

Mat för barnen

Buffén är även uppskattad av de minsta i familjen. Vi serverar mat som passar de flesta barn så som korv, köttbullar, mos och för att inte glömma - möjlighet att äta så mycket pannkakor och mjukglass som de orkar,