Sök pris

Kundrecensioner Stena Scandinavica


Stena Scandinavica is rated 3.6 out of 5 by 363.
Rated 4 out of 5 by from Reis Algemeen genomen zijn we tevreden met de reizen met Stena Line, maar deze keer waren er toch enkele fundamentele tekortkomingen.
Date published: 2018-01-06
Rated 4 out of 5 by from Kiel-Gothenburg-Kiel Op de heen en terugreis met de Scandinavica, de hutten waren schoongemaakt er waren voldoende handdoeken en het hondendek was beide keren ook schoongespoten. Dus ik ben blij dat ik een positieve beoordeling kan geven.
Date published: 2018-01-05
Rated 3 out of 5 by from De overtochten zijn goed In hut 8240 stond een kapotte stoel (foto bijgevoegd). Alsof er met geweld mee gedaan is. Wij zijn keurige passagiers. Voor mijn laptop werkte de wifi aan boord niet; de signaal is veel te zwak, ook niet toen ik bij de informatiebalie om een toegangscode heb gevraagd. Wij hadden een tweepersoonshut, de ladder naar het bovenste bed heeft te scherpe sporten voor blote voeten. Pas op het bed schoenen uit gedaan. Het ontbijt ging prima. Maar de midships-liften zijn veel te klein voor het ontschepen. En die werkten pas toen de boegdeuren al open gingen.
Date published: 2017-12-14
Rated 5 out of 5 by from Een genot voor ouder en kind! Leuk entertainement aan boord! (bingo, muziek quiz etc) Heerlijk gegeten voor een goede prijs in de truckerslounge!
Date published: 2017-11-08
Rated 4 out of 5 by from gewoon goed Service is goed. Helaas geen live muziekband aan boord zoals 10 jaar geleden. Vorige schepen waren gezelliger ingericht.
Date published: 2017-11-04
Rated 4 out of 5 by from "First-in and Last-out" was deze keer eindelijk niet van toepassing op onze auto Dankzij vriendelijke stuwadoor stonden we niet op autodek boven maar op autodek onder, compliment voor deze uitzonderlijke service !
Date published: 2017-11-03
Rated 5 out of 5 by from Ontspannen Al vele jaren reizen we met Stena naar Zweden en terug. Dit keer drukke heenreis vanuit Duitsland gehad en dan is de ontspanning op het schip meer dan welkom. Voor het eerst gebruik gemaakt van het a la carte restaurant i.p.v. het buffetrestaurant. Zeer goed bevallen. Goede kwaliteit eten met een prima glas wijn. Volgende ochtend uitgerust richting Stockholm gereden.
Date published: 2017-10-31
Rated 4 out of 5 by from Schoonmaak hutten kan beter Heenreis binnenhuit niet schoon (oordopjes onder het dekmatras en chips op de vloer) maar.... na klacht upgrade naar prachtige SCHONE hut met captainsview, GEWELDIG! Op Germanica heb je ook wifi in de hut. Terugweg was binnenhut redelijk schoon, maar onder het dikke matras weer erg veel stof en papiertjes, tja blijkbaar wordt daar nooit gekeken. Helaas geen wifi in hut op de jutlantica.
Date published: 2017-10-31
  • y_2018, m_2, d_15, h_2
  • bvseo_bulk, prod_bvrr, vn_bulk_2.0.7
  • cp_1, bvpage1
  • co_hasreviews, tv_0, tr_363
  • loc_sv_SE, sid_stenascandinavica, prod, sort_[SortEntry(order=SUBMISSION_TIME, direction=DESCENDING), SortEntry(order=FEATURED, direction=DESCENDING), SortEntry(order=SUBMISSION_TIME, direction=DESCENDING)]
  • clientName_stenaline