Sök pris

Kundrecensioner Stena Scandinavica


Stena Scandinavica is rated 3.6 out of 5 by 360.
Rated 5 out of 5 by from Een genot voor ouder en kind! Leuk entertainement aan boord! (bingo, muziek quiz etc) Heerlijk gegeten voor een goede prijs in de truckerslounge!
Date published: 2017-11-08
Rated 4 out of 5 by from gewoon goed Service is goed. Helaas geen live muziekband aan boord zoals 10 jaar geleden. Vorige schepen waren gezelliger ingericht.
Date published: 2017-11-04
Rated 4 out of 5 by from "First-in and Last-out" was deze keer eindelijk niet van toepassing op onze auto Dankzij vriendelijke stuwadoor stonden we niet op autodek boven maar op autodek onder, compliment voor deze uitzonderlijke service !
Date published: 2017-11-03
Rated 5 out of 5 by from Ontspannen Al vele jaren reizen we met Stena naar Zweden en terug. Dit keer drukke heenreis vanuit Duitsland gehad en dan is de ontspanning op het schip meer dan welkom. Voor het eerst gebruik gemaakt van het a la carte restaurant i.p.v. het buffetrestaurant. Zeer goed bevallen. Goede kwaliteit eten met een prima glas wijn. Volgende ochtend uitgerust richting Stockholm gereden.
Date published: 2017-10-31
Rated 4 out of 5 by from Schoonmaak hutten kan beter Heenreis binnenhuit niet schoon (oordopjes onder het dekmatras en chips op de vloer) maar.... na klacht upgrade naar prachtige SCHONE hut met captainsview, GEWELDIG! Op Germanica heb je ook wifi in de hut. Terugweg was binnenhut redelijk schoon, maar onder het dikke matras weer erg veel stof en papiertjes, tja blijkbaar wordt daar nooit gekeken. Helaas geen wifi in hut op de jutlantica.
Date published: 2017-10-31
Rated 4 out of 5 by from Prima onderbreking van de reis tussen Nederland en Zweden Reis een paar maal per jaar tussen Zweden en Nederland voor bezoek aan familie en vrienden, meestal maak ik gebruik van de route Göteborg - Kiel v.v.
Date published: 2017-10-09
Rated 4 out of 5 by from Fijne boot om naar Zweden te reizen. Sinds enkele jaren komen we twee keer per jaar via de Stena-Line naar Zweden. Schone hutten, vriendelijk personeel. Fijne onderbreking van de reis, volgende dag kunnen we uitgerust verder.
Date published: 2017-10-09
Rated 4 out of 5 by from Schöne Reise! Wir haben das verlängerte Wochenende für einen Kurztrip genutzt. Das Einchecken in Kiel war quälend langsam, kann daran gelegen haben, dass das Schiff ausgebucht war. Abends war es auf den Gängen dann doch teilweise etwas laut. Auf dem Rückweg war es deutlich leerer und leiser. Die Kabine war absolut in Ordnung, etwas klein, aber das hatten wir ja gebucht. Das Essen (Frühstück und Abendbuffet) war super, reichlich Auswahl und sehr lecker! Allerdings muss man Skandinavisch mögen, viel Fisch & Co sowie Köttbullar und so. Insgesamt war die Reise OK und wahrscheinlich nicht die Letzte.
Date published: 2017-10-04
  • y_2017, m_12, d_14, h_19
  • bvseo_bulk, prod_bvrr, vn_bulk_2.0.3
  • cp_1, bvpage1
  • co_hasreviews, tv_0, tr_360
  • loc_sv_SE, sid_stenascandinavica, prod, sort_[SortEntry(order=SUBMISSION_TIME, direction=DESCENDING), SortEntry(order=FEATURED, direction=DESCENDING), SortEntry(order=SUBMISSION_TIME, direction=DESCENDING)]
  • clientName_stenaline