Sök pris & boka

Kundrecensioner Stena Scandinavica


Stena Scandinavica is rated 3.6 out of 5 by 366.
Rated 1 out of 5 by from Nie wieder Skandinavica das war fast schon Körperverletzung. alter, klappriger und unsauberer Seelenverkäufer. gar kein Vergleich zur Germanica. waren froh, dass wir gesund angekommen sind. die "alten" Schiffe, die jetzt nach Polen fahren, waren hundermal besser. insgesamt viel zu teuer für die erbrachte Leistung.
Date published: 2018-05-04
Rated 4 out of 5 by from Scndinavica Check In klappte super. Auffinden der Kabine kein Problem. Kabine mit gebrauchten Taschentuch und vielen Papierfetzen vorgefunden. Aus der Nachbarkabine drangen Gespräche und knarrende Betten rüber. Die Mitarbeiter sind alle sehr freundlich. Wir freuen uns trotzdem auf unsere nächste Reise mit Stena und empfehle dies gerne weiter.
Date published: 2018-04-20
Rated 5 out of 5 by from Eminent väg till kontinenten. Perfekt paus på vägen till kontinenten. Bra personal från hamn till restaurang. Rena hytter, god mat och välsorterad butik.
Date published: 2018-03-10
Rated 4 out of 5 by from Reis Algemeen genomen zijn we tevreden met de reizen met Stena Line, maar deze keer waren er toch enkele fundamentele tekortkomingen.
Date published: 2018-01-06
Rated 4 out of 5 by from Kiel-Gothenburg-Kiel Op de heen en terugreis met de Scandinavica, de hutten waren schoongemaakt er waren voldoende handdoeken en het hondendek was beide keren ook schoongespoten. Dus ik ben blij dat ik een positieve beoordeling kan geven.
Date published: 2018-01-05
Rated 3 out of 5 by from De overtochten zijn goed In hut 8240 stond een kapotte stoel (foto bijgevoegd). Alsof er met geweld mee gedaan is. Wij zijn keurige passagiers. Voor mijn laptop werkte de wifi aan boord niet; de signaal is veel te zwak, ook niet toen ik bij de informatiebalie om een toegangscode heb gevraagd. Wij hadden een tweepersoonshut, de ladder naar het bovenste bed heeft te scherpe sporten voor blote voeten. Pas op het bed schoenen uit gedaan. Het ontbijt ging prima. Maar de midships-liften zijn veel te klein voor het ontschepen. En die werkten pas toen de boegdeuren al open gingen.
Date published: 2017-12-14
Rated 5 out of 5 by from Een genot voor ouder en kind! Leuk entertainement aan boord! (bingo, muziek quiz etc) Heerlijk gegeten voor een goede prijs in de truckerslounge!
Date published: 2017-11-08
Rated 4 out of 5 by from gewoon goed Service is goed. Helaas geen live muziekband aan boord zoals 10 jaar geleden. Vorige schepen waren gezelliger ingericht.
Date published: 2017-11-04
  • y_2018, m_5, d_25, h_19
  • bvseo_bulk, prod_bvrr, vn_bulk_2.0.8
  • cp_1, bvpage1
  • co_hasreviews, tv_0, tr_366
  • loc_sv_SE, sid_stenascandinavica, prod, sort_[SortEntry(order=SUBMISSION_TIME, direction=DESCENDING), SortEntry(order=FEATURED, direction=DESCENDING), SortEntry(order=SUBMISSION_TIME, direction=DESCENDING)]
  • clientName_stenaline