Sök pris & boka

Buffé

Frukost-, Brunch- och Middagsbuffé ombord på Stena Scandinavica

I vår bufférestaurang ombord på Stena Scandinavica serverar vi dagligen både frukost och middagsbuffé hela året runt. Läsk, öl, vin och kaffe ingår i priset. Vi har två standard bufféer och under högtider anpassar vi dem så det blir lite festligare. All vår mat är tillagad ombord på fartyget av vår skickliga kökspersonal.


10% RABATT PÅ FÖRBOKAD MAT

Var säker på att få den måltid och den plats du vill ha, samtidigt som du får 10% rabatt!
Vi rekommenderar att du förbokar mat eller bokar bord för att förenkla din resa. Du garanteras då bord vid den sittningen du önskar.

Du förbokar mat och bord i bokningsdialogen efter du valt resa, under Erbjudanden ombord. 

Specialrätter

Ombord på Stena Scandinavica tillhandahåller vi gluten- och laktosfria produkter i vår buffé. Ombordpersonalen står självfallet till förfogande vid eventuella frågor och önskemål på plats. 

 

Vi försöker gå till gästen tillmötes så långt det är möjligt. 

Frukostbuffé meny

Vår frukostbuffé i Bufférestaurangen kommer att göra er mätta och redo för er dag. Välj och vraka mellan olika bröd sorter, pålägg, flingor och drycker. 

 

Läs hela menyn här »

Middagbuffé meny

Med stor variation av bröd, varmrätter, kallrätter och efterrätt kommer ni inte bli besvikna på vår lunch och middagsbuffé i Bufférestaurangen..

Läs hela menyn här »

Mat för barnen

Buffén är även uppskattad av de minsta i familjen. Vi serverar mat som passar de flesta barn så som korv, köttbullar, mos och för att inte glömma - möjlighet att äta så mycket pannkakor och mjukglass som de orkar,