Sök pris

Mycket nöje på Stena Vision

Ombord på stena vision händer det alltid något kul!


Nöjesvärdar 2018

På vår 24-timmars kryssning från Karlskrona, på Fredagar och Lördagar, kliver även någon av våra fantastiska nöjesvärdar ombord på Stena Vision för att underhålla er under er resa. Ni kan förvänta er både härlig livemusik och roliga musikquiz, med chans till att vinna fina priser från vår bordershop eller en kryssning med oss. Missa inte detta!

program ombord


program

Fredag kväll (Karlskrona - Gdynia)

Mellan ca.18:00-19:00 välkomnar nöjesvärdarna er ombord med härlig loungemusik och trevlig livesång. Ca.20:30 är det dags att bege sig mot Metropolitan där de höjer stämningen för kvällen, nu byter de ut den lugna och sköna loungekänslan mot lite mer partystämning, så häng på, sjung med! Och njut av en god drink från baren. Och när våra nöjesvärdar avslutar sin show, så tar vår DJ vid och vänder sköna plattor i C-view bar ända fram till småtimmarna.

 

Lördag dag (Gdynia - Karlskrona)

Klockan ca.16:00 sätter de igång med musikquiz i Metropolitan - missa inte din chans att vinna fina priser från vår bordershop!

 

Lördag kväll (Karlskrona - Gdynia) 

När det sedan är dags för nya resenärer att komma ombord i Gdynia bjuder de återigen på lite lugnare loungestäming från ca.20:15 När klockan börjar närma sig 21:30 är det återigen dags att höja stämningen inför kvällen och nöjesvärdarna finns såklart på plats i Metropolitan för att ge er en underhållande kväll ombord.
Och när våra nöjesvärdar avslutar sin show, så tar vår DJ vid och vänder sköna plattor i C-view bar ända fram till småtimmarna. 

 

Söndag dag (Gdynia - Karlskrona)

Sista chansen att tävla med deras musicquiz med chans till fina priser. Bege dig till Metrolpolitan, quizet startar ca.16:00. Och från ca.18:15 bjuder de på ett sista underhållnings set. Passa på och njuta av deras energi och fantastiska röster en sista gång innan du stiger av.

 

Spelschema nöjesvärdar 2018


Februari
2-4/2     Johanna C & Sabine
9-11/2   Anna T & Kornelia
16-18/2 Anna T & Vendela Obs! underhållning ombord Spirit istället för Vision
23-25/2 Jesper & Anna B

 

Fortsättning kommer under början av 2018!