Sök pris & boka

Kundrecensioner Stena Vision


M/S Stena Vision is rated 3.9 out of 5 by 217.
Rated 5 out of 5 by from Good Experience Stenaline was very well maintained. It gave us a very good experience and especially for the kids, there were many entertainment options
Date published: 2018-09-16
Rated 5 out of 5 by from Opinia Ostatni rejs byl super, to jak przywitaliscie Malych pasazerow bylo mile. A dyskoteka I zaangazowanie personelu na 5! Oby wiecej takich rejsòw!
Date published: 2018-09-03
Rated 3 out of 5 by from Najgorsze jedzenie Jedzenie na promach stena spirit i vision są delikatnie mówiąc obrzydliwe. Odgrzewane kilka razy. Wszystko z paczek. Nie ma nic świeżego nawet warzywa pozostawiają wiele do życzenia.
Date published: 2018-08-21
Rated 5 out of 5 by from Karlskrona Bardzo miła wycieczka - zwiedzanie Karlskrony i dwa noclegi na promie. Polecam!
Date published: 2018-08-20
Rated 5 out of 5 by from Extra Jestem bardzo zadowolony super spędzone 24h chętnie polecam to wszystkim którzy spędzają czas w 3 mieście aby poświęcili czas na rejs stena line
Date published: 2018-08-16
Rated 4 out of 5 by from 25 lecie Niby promy Vision i Spirit takie same, jednak w ostatnich rejsach to Spirit oczko wyżej za całokształt :)
Date published: 2018-08-15
Rated 5 out of 5 by from Spokojny rejs do domu Swietny prom i znakomita obsulga. Zawsze usmiechnieta i zyczliwa.Czestotliwosc rejsow na duzy plus. Na pewno wroce.
Date published: 2018-08-08
Rated 3 out of 5 by from 24h kryss Synd att kundvagnarna var slut och att baren på soldäcket var stängd hela resan mitt i sommaren och semestertider. Jobbigt behöva förflytta sig flera våningar om man ville ha något att äta och dricka. Fler solstolar hade behövts oxå.
Date published: 2018-07-31
  • y_2018, m_9, d_18, h_14
  • bvseo_bulk, prod_bvrr, vn_bulk_2.0.8
  • cp_1, bvpage1
  • co_hasreviews, tv_54, tr_163
  • loc_sv_SE, sid_stenavision, prod, sort_[SortEntry(order=SUBMISSION_TIME, direction=DESCENDING), SortEntry(order=FEATURED, direction=DESCENDING), SortEntry(order=SUBMISSION_TIME, direction=DESCENDING)]
  • clientName_stenaline