Sök pris & boka

Kundrecensioner Stena Vision


M/S Stena Vision is rated 4.1 out of 5 by 360.
Rated 5 out of 5 by from Wspanialy pomysl na weekend Polecam! Warto wybrac sie przynajmniej raz w rejs.
Date published: 2019-07-20
Rated 5 out of 5 by from Super prom ! Mój ulubiony prom na trasie Polska-Norwegia :) Komfort i standard na dobrym poziomie, ceny bardzo dobre, czysto i przyjemnie, a do tego polaczenia do Trójmiasta, które bardzo mi odpowiada :)
Date published: 2019-07-19
Rated 4 out of 5 by from Prawie super ok.... Bardzo pomocny i uprzejmy personel. Male ale dotyczace tego rejsu to czystosc w kabinie a dokladnie dookola materacy...
Date published: 2019-07-18
Rated 1 out of 5 by from Czas niestety do lamusa Niestety czasy swietnosci odeszly bezpowrotnie. Wiem bo korzystalem z tego polaczenia dwa razy w roku od 10 lat. Obecnie w porównaniu do lat wczesniejszych jest brudno. Pokoje sa w oplakanym stanie a z lazienki strach korzystac. O spokojnej nocy mozna zapomniec bo zawsze trafi sie rozrywkowy pan pod wplywem alkoholu.! Restauracja jak za takie pieniadze bardzo srednia. Sklep zredumowany do minimum ale ceny maxi.... Atrakcje na pokladzie mierne. Obsluga pozostawia wiele do zyczenia.
Date published: 2019-07-10
Rated 2 out of 5 by from Bankelyder i lugar Det verste med turen var ikke at det var en billig lugar. Det var kraftige bankelyder hele natten. Dårlig renhold.
Date published: 2019-07-04
Rated 2 out of 5 by from Smutsig och sliten båt Recension avser resa som ren transport, ej kryssning, d.v.s. köra på, äta middag, sova, frukost, avstigning. Färjan börjar se sliten ut på utsidan. Men värst är ändå insidan. Det är smutsigt precis överallt. Smutsiga golv, kletiga golv där man fastnar med skorna, smutsiga korridorer, smutsiga hytter, ostädad toalett i hytten, dålig ventilation i hytten, generellt smutsiga toaletter på båten, riktigt slitet porslin i restaurangerna där dom en gång vita tallrikarna nu börjar bli svarta. Däremot har maten blivit lite bättre. Schnitzeln jag åt förra åren var den äckligaste jag ätit.
Date published: 2019-07-02
Rated 1 out of 5 by from Syczacy termostat w kabinie. Totalna porazka, brak mozliwosci funkcjonowania przy syczacym termistacie. Prawdopodobnie nieszczelnosc. Kabina 7319
Date published: 2019-06-11
Rated 1 out of 5 by from Syczacy termostat w kabinie. Totalna porazka, brak mozliwosci funkcjonowania przy syczacym termistacie. Prawdopodobnie nieszczelnosc. Kabina 7319
Date published: 2019-06-11
  • y_2019, m_7, d_22, h_15
  • bvseo_bulk, prod_bvrr, vn_bulk_2.0.13
  • cp_1, bvpage1
  • co_hasreviews, tv_138, tr_222
  • loc_sv_SE, sid_stenavision, prod, sort_[SortEntry(order=SUBMISSION_TIME, direction=DESCENDING), SortEntry(order=FEATURED, direction=DESCENDING), SortEntry(order=SUBMISSION_TIME, direction=DESCENDING)]
  • clientName_stenaline