Sök pris & boka

Fr 659:-

Bil & 1 pers, enkel väg

Karlskrona - Gdynia

Bekvämaste vägen mellan Sverige och Polen

När du vill ta en trevlig paus i vardagen, kan du parkera bilen ombord. Slappna av, äta god mat, njuta av underhållning och vakna utvilad efter en god natts sömn. Väl framme i Polen är du redo för att utforska landet eller ta dig vidare ut i Europa. Linjen trafikeras av tre färjor - Stena Vision, Stena Spirit och Stena Nordica.


Prioriterad ombordstigning
Borda först!

Slipp kötider genom att uppgradera din bokning med prioriterad check-in.

Stanna längre i hytten
Stanna längre i hytten

Med uppgraderingen "Sen utcheckning" kan du stanna i hytten ända tills färjan lägger till vid kajen.

Våra Polenfartyg blir kontantfria

Alla våra fartyg till Polen blir kontantfria fr.o.m. 1 september 2020. Betalning med kort anslutna till VISA och Mastercard fungerar som vanligt. Detta för en smidigare shoppingupplevelse och säkrare resa. Det kommer inte att vara möjligt att betala med kontanter ombord.

spa-vision-spirit-stena-line
Ombord

Ombord på våra fartyg mellan Sverige och Polen har du aldrig tråkigt. Ät och drick gott i någon av våra restauranger och passa på att göra ett besök i butiken ombord där du shoppar godis, leksaker och dryck för upp till 60% lägre priser än i land. När du är klar med shoppingrundan brukar det passa bra med en drink i baren eller varför inte ta en massage i spat ombord. När det är dags att dra sig tillbaka kan du sova gott i våra hytter och vakna pigg, utvilad och redo för att utforska Polen. Läs mer om vad du hittar ombord på respektive färja:

Stena Vision » Stena Spirit »

Tidtabell
  • Gående passagerare är välkomna att resa från Halmstad-Grenå i juni, juli och augusti 2021.

Check-in tider, se respektive avgång


NoDeparturesMessage

Avgång Ankomst Restid Färja

NoDeparturesMessage

Avgång Ankomst Restid Färja