Sök pris & boka

Ombord Varberg - Grenå

Mat, dryck, lek & shopping på färjan mellan Varberg och Grenå.

Mellan Varberg och Grenå reser du med Stena Nautica. Njut och koppla av tillsammans med familj och vänner. Ombord hittar du bland annat ett lekrum fyllt med LEGO®, en biograf samt en välfylld butik med generösa erbjudanden. Blir du hungrig finns det både restaurang, café och bar där du kan äta och dricka gott. Besök sidan Stena Nautica för ytterligare information om vad som händer ombord.

 

Välkommen ombord!


Våra Danmarksfartyg blir kontantfria

Våra Danmarksfartyg är nu kontantfria. Betalning med kort anslutna till VISA och Mastercard fungerar som vanligt. Detta för en smidigare shoppingupplevelse och säkrare resa. Spelautomaterna fungerar som tidigare.

Frukostbuffe
Mat & dryck ombord

Luta dig tillbaka och blicka ut över havet medan du äter och dricker gott ombord. I restaurangen erbjuder vi frukostbuffé på morgonen och till middag kan du välja på kött, fisk eller vegetariskt. För dig som vill äta något litet finns ett café med mindre rätter, bakverk och dryck. 

Läs mer om mat & dryck ombord »

Lekrummet på Stena Nautica
Kul ombord

I lekrummet ombord kan barnen leka med lego och träffa nya lekkamrater. Det finns även ett nintendorum med olika spel. På däck 7 finns det bil- och fotbollsspel för både stora och små barn. Eller varför inte testa lyckan i lyftkranen med mjukdjur. Vill du bara luta sig tillbaka och drömma sig bort en stund kan du besöka bion ombord där vi visar de senaste filmerna till specialpriser.

Ta en rundtur på Stena Nautica

Se dig omkring på båten innan din resa. Här kan du flytta dig runt bland olika områden ombord på Stena Nautica som trafikerar linjen Varberg-Grenå.

 

vilstolar ombord på Stena Nautica
Koppla av ombord

Vila upp dig inför resan eller koppla av på vägen hem. Ombord på Stena Nautica kan du boka både vilstolar och hytter för en riktigt bekväm båtresa.