BUSSARRANGÖRER - NYHETER

VÄLKOMMEN TILL STENA LINES BUSS-SITE. TA DEL AV ERBJUDANDEN, PRISER OCH NYHETER


Julen närmar sig!


Med extra låga priser ombord, underhållning och ett välfyllt julbord gör vi allt för att du ska få den perfekta julkänslan!
Partybåten med julbord!

Partybåten är tillbaka och från 25 november och framåt kan ni samtidigt njuta av vårt goda julbord! Så boka en helkväll till havs med underhållning, god mat, dryck, dans och shopping i vår Bordershop ombord.


Är du bussarragör? Kontakta business.travel@stenaline.com för prisuppgift!

 

Läs mer »

JULBORD TILL HAVS!

Passa på att säkra platserna på jul- och vinterresor med vårt tillhörande julbord ombord! Du hittar julbordspriserna för respektive linje i prislistan.

 

Alltid 10 % rabatt när du förbokar online!

6 julmarknader du inte får missa


Julmarknader är lika naturligt som att tomten kommer på jul! I slutet av november förvandlas stads- kärnorna i Tyskland, Danmark, Polen och Riga i Lettland till ett paradis för julälskare. Bli inspirerad och upplev magin bland läckra dofter, stämningsfulla julmelodier och alla ljus som lyser upp vintermörkret.
kiel julmarknad
Kiel

Stämningsfull julmarknad på gångavstånd från färjan. Njut av tyska delikatesser. Besök Holztenplatz, Alten Markt och Rådhusplatsens skridskobana. Mer om julmarknader i Kiel hittar du på kieler-weihnachtsmaerkte.de.

 

Läs mer om Kiel »

gdansk julmarknad
Gdansk

Gdansk är verkligen vackert till jul med dekorerade gator och torg. Njut av lokala delikatesser och passa på att shoppa julklappar i de stora galleriorna!

 

Datum: 3-23/12 2016

 

Lär mer om Gdansk »

aalborg julmarknad
Aalborg

På Gamla Torget finns en stämningsfull julmarknad med unik shopping och smaskiga danska delikatesser som hör julen till. Missa inte att strosa längs de julpyntade gågatorna.

 

Läs mer om Aalborg »

lubeck julmarknad
Lübeck

Få fin utsikt över Lübeck från Pariserhjulet och köp god marsipan som staden är berömd för. Perfekt julgåva! Strosa runt och njut av den välbevarade medeltida stadskärnan i juletider.

 

Läs mer om Lübeck »

warszawa julmarknad
Warszawa

Hela Gamla stan och den kungliga vägen är full av julkänsla. Strosa runt bland mysiga gränder och torg och njut av varm glühwein eller en öl med kryddor och honung. En garanterat julig upplevelse!

 

Läs mer om Warszawa »

julmarknad aarhus
Aarhus

Kliv in i den Gamle By och känn hur julstämningen infinner sig. Här får du uppleva julen som den såg ut i gamla dagar. Julklappsinspireras och shoppa i Latinerkvarteren.

 

Läs mer om Aarhus »

Hitta fler julmarknader

Här kan du läsa om fler julmarknader runt om i Europa!

 

Läs mer om julmarknader »

Utökade gränskontroller

Nu utökas gränskontrollerna i bl a Polen och Tyskland. Därför behöver du ha antingen pass eller nationellt ID-kort av EU-standard när du reser med linjer till och från kontinenten.

 

Läs mer på trafikinformation »

jazzkryss
Jazzkryss till Kiel

Under hösten kan ju åka på jazzkryss på linjen Göteborg–Kiel. Jazzkryssarna äger rum vid tre tillfällen under hösten.

• 22-24/9 – Papa Piders Jazz Band & Jazz Itch
• 27-29/10 – Peoria Jazz Band & Classic Jazz Band
• 17-19/11 – Second Line Jazz Band & C'est Swing

 

Läs mer »

jj da silva
Danskryssar med Da Silva

Under tre söndagar i höst annordnar vi danskryssar ombord på Kielfärjorna. Sväng loss på dansgolvet där den populära trubaduren JJ Da Silva spelar.

 

• 25-27/9 Stena Scandinavica
• 30/10-1/11 Stena Germanica
• 27-29/11 Stena Germanica

 

Läs mer »

Restips – Rügen

Rügen som är Tysklands största ö kallas även för Tysklands Riviera. Här får du uppleva fantastisk natur med bokskogar, vita kritklippor, tusentals kustkilometer och massor av vackra sjöar.

 

Läs mer om Rügen »

KONFERENS, MÖTE OCH KICK-OFF

Har du kunder som letar efter konferenslokal? Vi erbjuder konferens på The Reef, i Skagen, ombord på Stena Danica till Danmark och Stena Vision och Spirit till Polen. Här kan du hitta mer information, ladda ner våra produktblad, och se priser för konferenser ombord och i land.

 

Läs mer om konferens »

Polens riviera

Få inspiration från den 8-sidiga tidningen som är fullproppad med tips om Polens Riviera och Warszawa. Här hittar du den bästa shoppingen, spahotellen och boendena bland annat.

 

Läs broschyren »

Erbjudanden för er

Ta del av erbjudanden bara för dig som är busspartner. Vi har erbjudanden i olika perioder på båtresor till våra destinationer och ombord.

Läs mer »

Bordershop

Läs och ta del av våra nyheter om vår bordershop ombord. Vi har alltid Bordershop ombord på våra fartyg – oavsett var du reser ifrån i Sverige. 


Nu har vi nedlastning av ölflak till bussarna på Göteborg -  Fredrikshamn och Karlskrona - Gdynia.


Läs mer »


Påminnelse!

Vi vill göra er uppmärksamma och påminna er om våra bokningsvillkor som gäller för er som buss och grupparrangörer.

Läs mer »