RESA TILL TYSKLAND

Göteborg - Kiel | Trelleborg - Rostock | Trelleborg - Sassnitz

Du kan resa med eller utan bil, över dagen eller passa på att stanna några nätter i land. Tyskland är perfekt för en weekendresa eller en roadtrip. Missa inte att besöka Bordershop i Sassnitz på vägen hem.


DAGSTUR TILL TYSKLAND

Njut av några timmar till havs, och passa på att handla i Bordershop ombord. Väl iland på Rügen hinner du med ett litet besök i någon av öns små orter såsom Sassnitz, Bergen eller Binz. Passa på att shoppa, ät gott och roa dig till riktigt bra priser.


Läs mer & boka »

REA PÅ KIELKRYSS

Passa på nu i september! Vi har rea på Kielkryss utvalda datum, samt att du kan ta med bilen för halva priset till den 30:e. Perfekt minitripp för att ta vara på den sista sensommarsolen och bunkra upp förrådet i vår Bordershop ombord!


Läs mer & boka »

TYSKA JULMARKNADER

Missa inte ett besök på någon av norra Tysklands populära julmarknader. Perfekt för en liten minisemester och som försmak på julen. Passa på att göra inköp i Bordershop ombord inför jul- och nyårsfirandet!


Läs mer & boka »

RESTIPS DIREKT TILL DIN INKORG!

Vi tipsar om nyheter och upplevelser ombord, våra destinationer och hotell från Sembo. Dessutom bjuder vi ibland in till tävlingar, och andra spännande evenemang.


Läs mer & anmäl »

SENASTE NYTT OM BORDERSHOP

Prenumerera på Bordershop News få senaste nytt om Bordershop ombord, samt recept, tips och inspiration från kockar, matbloggare, och bartenders.


Läs mer & anmäl »

TRELLBORG-ROSTOCK

Till denna livs levande Hansastad tar du dig på bara sex timmar. Väl framme har du hela Tyskland och Europa lättillgängligt framför dig. Ombord kan ni umgås, äta en bit mat eller shoppa loss i Bordershop ombord.


Läs mer & boka »

TRELLEBORG-SASSNITZ

Njut av överfarten och kom utvilad till Tyskland. Besök vackra Rügen, skäm bort dig på spa eller ta bilen till Berlin. Passa på att shoppa i Bordershop ombord eller Bordershop i Sassnitz till höstens fester.


Läs mer & boka »