RESA TILL TYSKLAND

Göteborg - Kiel | Trelleborg - Rostock | Trelleborg - Sassnitz

Du kan resa med eller utan bil, över dagen eller passa på att stanna några nätter i land. Tyskland är perfekt för en weekendresa eller en roadtrip. Missa inte att besöka Bordershop i Sassnitz på vägen hem.


Kryssa till Tyskland

En Kielkryss är det perfekta avbrottet i vardagen. Våra färjor Stena Germanica och Stena Scandinavica tar dig bekvämt till Kiel i Tyskland. 1 dag iland och 2 kvällar ombord att koppla av, umgås, äta och dricka gott.


Läs mer & boka »

Tur & retur specialen

Tur och retur specialen ger dig ett riktigt bra paketpris när du vill ta dig mellan Sverige och Tyskland. Till och med 16 juni tar du med dig valfritt fordon helt utan extra kostnad.


Läs mer & boka »

Dagstur till tyskland

Åk till Tyskland över dagen och passa på att handla till våren och sommarens fester i Bordershop i Sassnitz. Njut av några timmar till havs och koppla av med god mat och dryck.


Läs mer & boka »

Ta med din cykel till Rügen och Tyska Rivieran

Ta med dig din cykel och upplev branta klippor, lummig grönska och vita sandstränder. Beställ till picknick för endast 99:-/person och njut av en paus i den vackra naturen.


Läs mer & boka »

Shoppa loss i Sassnitz

Handla till riktigt låga priser i vår Bordershop i Sassnitz. Hitta information, utbud och öppettider inför resan.


Läs mer »

SHOPPING OMBORD

I vår butik ombord hittar du alltid bra erbjudanden på kosmetik, doftnyheter, godis och drycker. Hitta utbud och aktuella erbjudanden.


Läs mer »

Bilsemester i Europa

Ta med bilen och hitta dina favoriter i Europa i sommar. Flexibilitet, frihet och oförglömliga minnen är bara några få anledningar till varför man ska göra en bilsemester i sommar.


Läs mer & boka »