RESA TILL TYSKLAND

Göteborg - Kiel | Trelleborg - Rostock | Trelleborg - Sassnitz

Du kan resa med eller utan bil, över dagen eller passa på att stanna några nätter i land. Tyskland är perfekt för en weekendresa eller en roadtrip. Missa inte att besöka Bordershop i Sassnitz på vägen hem.


BOKA DIN RESA ONLINE FÖR BÄSTA PRIS

Bästa priset på resan får du när du bokar här på stenaline.se. Det är smidigare och enklare då du kan checka in direkt när du kommer till våra terminaler. Måste du köpa din resa direkt vid avgång kan du göra det i vår Ticket Kiosk.


Kryssa till Kiel

Åk på en härlig kryss till Kiel. Koppla av, umgås och njut av en skön resa med god mat och dryck tillsammans. Två härliga kvällar ombord och en heldag att upptäcka Tyskland. Missa inte att shoppa billigt ombord. Njut av semester på nära håll!


Läs mer & boka »

SEMESTER PÅ NÄRA HÅLL

Boka in en semester på nära håll.  Endast 4 timmars båtresa bort når du vackra Rügen. Ön erbjuder långa vita sandstränder, populära badhotell, pittoreska kurorter, nationalpark och mysiga restauranger och caféer. En avkopplande semester för hela familjen.


Läs mer & boka »

BILSEMESTER I EUROPA

Ta med bilen och hitta dina favoriter i Europa. Flexibilitet, frihet och oförglömliga minnen är bara några få anledningar till varför man ska göra en bilsemester.


Läs mer & boka »

Upplev mer med husbil i sommar

Ta med bil eller husbil på semestern och upplev friheten i att kunna välja er egen väg. När resan är målet har ni chans att hitta de där guldkornen som ni annars kanske hade missat. Få en extra skön start på semestern och låt oss köra de första milen!

Läs mer & boka »

Tur & retur specialen

Tur och retur specialen ger dig ett riktigt bra paketpris när du vill ta dig mellan Sverige och Tyskland. 


Läs mer & boka »

EN VÄG UT, FYRA VÄGAR HEM

Kombibiljetten gör det enkelt för dig att upptäcka precis vad du vill i Europa! Res ut från Göteborg till Kiel och välj sen någon av våra avgångar hem från Fredrikshamn, Grenå, Sassnitz eller Rostock.


Läs mer & boka »

Båtresa Trelleborg - Rostock

På sex timmar når ni Tyskland och Rostock, och här ifrån har ni hela Tyskland och Europa lättillgängligt framför er. Ombord kopplar ni av och umgås, äter en bit mat eller bokar en hytt och vilar upp er inför semesterveckan.


Läs mer & boka »

20% rabatt

När du bokar båtresa + boende får du alltid minst 20% rabatt på båtresan.


Läs mer & boka »

Rügen

Tyskland största ö endast 4 timmars båtresa bort. Njut av långa härliga stränder, pittoreska kurorter, mysiga restauranger och fantastiska naturreservat med bokskogar och kalkstensklippor.

Läs mer & boka »

Berlin

Staden med mängder av historia att berätta och betydelsefulla platser att besöka då den genom tiderna varit en världsmetropol. Här kan du vara kulturell på dagen och klubba på natten!


Läs mer & boka »

Shoppa loss i Sassnitz

Handla till riktigt låga priser i vår Bordershop i Sassnitz. Hitta information, utbud och öppettider inför resan.


Läs mer »

SHOPPING OMBORD

I vår butik ombord hittar du alltid bra erbjudanden på kosmetik, doftnyheter, godis och drycker. Hitta utbud och aktuella erbjudanden.


Läs mer »