The Reef Water Hotel i Fredrikshamn, Danmark

En tropisk semester ligger närmare än du tror. Mitt inne i Fredrikshamn ligger hotellet The Reef – en del resort, en del vattenpark och 100 % lycka. Och när du åker med Stena Line är resan halva nöjet.

 

The Reef är med sina tropiska temperaturer, äventyrspooler, bubbelpooler och vattenrutschbanor ett inomhusbeläget strandhotell där sommar råder året om. Här kan du plaska omkring, skratta och skapa minnen i vattenparken och lekrummet. När du har badat klart är det dags att fylla på med energi. Restaurang Calypso erbjuder fantastiska karibiska rätter, medan Det Gule Parkhus serverar säsongsbetonade rätter i en rustik och elegant omgivning. Lobster Bob’s och Sundeck har ett brett utbud av uppfriskande drinkar som är perfekta att avnjuta vid poolkanten.

 

Rummen på The Reef levererar precis den komfort du kan förvänta dig av Scandic Hotels. Här finns mysiga standardrum, rymliga boenden för stora familjer och till och med en Master Suite med hamnutsikt. Vad du än föredrar garanterar vi utmärkt komfort och en utsökt frukostbuffé med varje bokning.

 

Stena Danica, Stena Vinga och Stena Jutlandica har flera dagliga avgångar till Fredrikshamn, så att du kan shoppa, äta, dricka och leka på vägen till din tropiska semester. När vår färja väl ligger i hamn är porten till denna del av paradiset bara en kort promenad bort!

 

Som en bonus är The Reefs centrala läge perfekt när du vill utforska regionen med bil och till fots. Promenera i Fredrikshamns charmiga stadskärna eller fortsätt din resa runt Danmarks halvö Jylland. Eller så kan du bara luta dig tillbaka, koppla av och bo på resorten. När du har så många saker att göra på The Reef är det fullt förståeligt att du vill stanna på din egen personliga ”ö”.

 

Boka färja och hotell med Sembo!

 

Skolor kan ta med hela klassen på en färjeresa från Göteborg till Fredrikshamn och uppleva ett karibiskt vattenäventyr på The Reef! Vi har fantastiska priser för skolresor som inkluderar färjeresa med buss, hotellvistelse med frukost och inträde till vattenparken under obegränsad tid. Låter det lockande?  Kontakta The Reef direkt via q.reef@strawberry.dk för mer information. 

En tropisk semester ligger närmare än du tror. Mitt inne i Fredrikshamn ligger hotellet The Reef – en del resort, en del vattenpark och 100 % lycka. Och när du åker med Stena Line är resan halva nöjet.

 

The...

Läs mer Läs mindre

En tropisk semester väntar … i Danmark

Från 599 kr/person*

!

Badlandet stängt tom 18/7

Tyvärr har badlandet på The Reef fått stängas. Gäster som ska resa med Stena Line och har bokat The Reef kan kontakta oss för att avboka sin resa. För att avboka sitt boende kontaktar man de man har bokat boendet med. Har ni bokat Båtresa+boende via Sembo kontaktar ni Sembos kundtjänst.

En tropisk semester väntar … i Danmark

Från 599 kr/person*

Upptäck fler destinationer

Kundtjänst

Har du frågor eller behöver du hjälp med din bokning? Kontakta vår kundsupport eller hitta svaren på de vanligaste frågorna i våra Vanliga frågor.