Sök pris & boka
Obligatorisk ID-handling för resa med Stena Line

För att resa med Stena Line krävs giltigt pass med MRZ-kod. Detta är för att vi skall kunna säkerställa medborgarskapet eftersom reserestriktionerna utgår från nationalitet. Giltigt pass gäller för alla resenärer och för resor till samtliga utav våra destinationer, även på våra dagsturer.

 

På grund av Covid-19 finns det många nya regler vad gäller vart och hur vi får resa. Därför har vi samlat information kring vad som gäller till de destinationer som vi seglar till från Sverige.

 

Läs mer om vad som gäller här »

RESA TILL DANMARK

GÖTEBORG–FREDRIKSHAMN | HALMSTAD–GRENÅ

 

Åk med eller utan bil, över dagen eller med övernattning i land. Inom bekvämt avstånd med bil väntar Skagen, mysiga småstäder, shopping, kultur, god mat och en avslappnad stämning. På gångavstånd från terminalen i Fredrikshamn ligger det karibiska badäventyret The Reef Hotel & Resort.

 

Äntligen! Nu kan du som är fullvaccinerad resa till Danmark utan ett negativt Covid 19-test MINST 14 DAGAR EFTER ANDRA DOSEN.

 


Res & handla tryggt ombord


Digitala skyltar meddelar om aktuella hygienriktlinjer och passagerarkapaciteten är reducerad för öka avstånden ombord.

Hitta din nästa roadtrip ut i Europa


Få tips på utflyktsmål för din bilsemester och spara pengar på båtresa & boende. Välj bland över 100 roadtrips i Europa!
Chatta med Stina!