WOW Park Billund

Är du på jakt efter utomhusäventyr? På WOW Park svävar du högt ovan trädtopparna och utforskar sedan en underjordisk värld nedanför. Detta är bara en av fem sevärdheter som gör ett besök på Danmarks LEGOLAND® Billund Resort till en unik upplevelse – och äventyret börjar ombord på Stena Line.

 

Boka färja och boende med Sembo.

 

WOW PARK ligger en naturskön bilresa från våra hamnar i Grenå och Fredrikshamn, och är en fantastisk upplevelse där omgivningarna blir en del av en gigantisk lekplats strax utanför Billund. Här kan äventyrare utforska trädtoppslekstugor och hängbroar medan de hoppar, gungar och klättrar mellan plattformar, nät och andra områden 14 meter över marken.

 

Så snart du är beredd att komma ner på jorden kan du åka kälke 40 meter ner till skogsgolvet och därefter bege dig under jorden. WOW Parks underjordiska grottor utgör en labyrint i vilken du utforskar världen nedanför … och att hitta ut är halva nöjet. Parken innehåller också vattenlekar, ett område för trähantverk, ziplines för djurparker, balansbanor och till och med ett vikingaslagfält där barnen kan utmana sina föräldrar.

 

När hungern slår till kan du bege dig till Madladen, en restaurang med utomhustema som erbjuder burgare, smörgåsar, sallader och mycket mer. Eller så kan du ta med din egen mat och laga den över öppen eld. Se bara till att lämna lite utrymme för glassen.

 

Förbered dig på en oförglömlig tid i naturen. Med en yta som motsvarar 40 spänningsfyllda fotbollsplaner är ”WOW” en grov underdrift.

 

Boka färja och boende med Sembo.

Är du på jakt efter utomhusäventyr? På WOW Park svävar du högt ovan trädtopparna och utforskar sedan en underjordisk värld nedanför. Detta är bara en av fem sevärdheter som gör ett besök på Danmarks LEGOLAND® Billund Resort till en unik...

Läs mer Läs mindre

WOW Park – naturpark med zipline

Ett utomhusäventyr

Från 629 kr enkel resa, bil och förare

Bild på boendet

Hotel LEGOLAND®

Bild på boendet

LEGOLAND® Holiday Village

Bild på boendet

Hotel Svanen

Bild på boendet

LEGOLAND® Castle Hotel

Bild på boendet

Refborg Billund Hotel

Bild på boendet

The Lodge Billund

WOW Park – naturpark med zipline

Ett utomhusäventyr

Från 629 kr enkel resa, bil och förare

Upptäck fler destinationer

Kundtjänst

Har du frågor eller behöver du hjälp med din bokning? Kontakta vår kundsupport eller hitta svaren på de vanligaste frågorna i våra Vanliga frågor.