Färja till Nynäshamn och Ventspils

Res bekvämt ombord Stena Baltica och Stena Scandica som reser till Nynäshamn, Sverige och Ventspils, Lettland. Med upp till fyra resor varje dag får du en fantastisk reseupplevelse. Ombord finns det gott om bekväma sittplatser, ett stort utbud av mat och dryck i våra restauranger och fantastiska fynd att hitta i butiken ombord. Se till att besöka soldäcket och njut av den fantastiska havsutsikten om vädret tillåter. För ännu bättre komfort och avskildhet, varför inte uppgradera till en hytt som gör att du kan anlända utvilad och redo för din fortsatta resa?  Om du reser med ditt husdjur har vi husdjursvänliga hytter också!

 

Ta en bilen med på färjan från Ventspils till Nynäshamn

När du reser med färja från Ventspils till Nynäshamn är du bara 60 km söder om Sveriges huvudstad, Stockholm.  Nynäshamn ligger på halvön Södertörn och dess pittoreska landskap och livliga hamn gör det till en populär plats både bland lokalbefolkningen och turister.

 

Upptäck Nynäshamn och Sveriges östkust

Nynäshamn är ett vandringsparadis med massor av stigar och platser för perfekta instagram-inlägg att upptäcka. På vattnet flankeras staden av ett antal öar som alla väntar på att få besökas med kajak som är ett lokalt tidsfördriv. Den underbara staden Stockholm ligger ungefär en timme bort men naturälskare kan distraheras av lugnet i Tyrestas nationalpark på vägen.

 

Nynäshamn till Ventspils – gör dig redo att utforska

Packa bilen och ta färjan från Nynäshamn till Ventspils, den sjätte största staden i Lettland – en familjevänlig plats som utgör ett perfekt första stopp på din resa.  Ventspils är en huvudstad full av blommor och fontäner och har en vacker strand med blå flagg som alla kan njuta av.

 

Upptäck Ventspils och Lettlands natur

Denna lilla hamnstad är den perfekta destinationen för långa promenader där du kan njuta av Ventspils oförstörda natur. Ett besök i Gamla stan är väl värt ett besök med det lokala museet som ligger i ett slott från 1200-talet! Äventyrare kommer att älska Lettland för sin natur med tusentals floder, enorma skogsmarker och många nationalparker att utforska. Naturligtvis är Riga ett måste att se med sin egen gamla stad blandat med en modern stads utbud – det tar bara 2 timmar och 30 minuter med bil. 

Res bekvämt ombord Stena Baltica och Stena Scandica som reser till Nynäshamn, Sverige och Ventspils, Lettland. Med upp till fyra resor varje dag får du en fantastisk reseupplevelse. Ombord finns det gott om bekväma sittplatser, ett stort utbud av mat och...

Läs mer Läs mindre

Res med Stena Baltica och Stena Scandica

till Ventspils och Nynäshamn

Från 808 kr enkel resa, bil, förare och plats

Avresa
Ankomst
Längd
Check-in stänger
FÄRJA
Status

Färja till Nynäshamn och Ventspils

  • Stena Baltica at sea
    Stena Baltica
  • Stena Scandica ferry at sea
    Stena Scandica

Hamnar

Map showing the routes to and from Sweden
Map showing the routes to and from Latvia

På vår hamnsida kan du läsa mer om:

• Parkeringsmöjligheter

• Öppettider

• Faciliteter i hamnen

• Hur du tar dig till hamnen

• Adress

Visa sidan Hamnen i Nynäshamn

På vår hamnsida kan du läsa mer om:

• Parkeringsmöjligheter

• Öppettider

• Faciliteter i hamnen

• Hur du tar dig till hamnen

• Adress

Visa sidan Hamnen i Ventspils

Res med Stena Baltica och Stena Scandica

till Ventspils och Nynäshamn

Från 808 kr enkel resa, bil, förare och plats

Kundtjänst

Har du frågor eller behöver du hjälp med din bokning? Kontakta vår kundsupport eller hitta svaren på de vanligaste frågorna i våra Vanliga frågor.