Färja till Karlskrona och Gdynia

Ta den mest bekväma, direkta färjerutten mellan Gdynia, Polen och Karlskrona, Sverige på färjorna Stena Vision, Stena Spirit och Stena Estelle med upp till 6 seglingar om dagen.  Välj mellan dags- och nattavgångar och njut av en fantastisk reseupplevelse med Stena Line.

 

Njut av en fantastisk resa från Gdynia till Karlskrona

Ta färjan från Gdynia till Karlskrona och koppla av medan du njuter av utsikten över Östersjön. Färjorna som seglar mellan Polen och Sverige har ett stort utbud av faciliteter, inklusive restauranger, en ombordbutik, ett spa och till och med en nattklubb. Vi har ett urval av hytter som passar varje budget för en god natts sömn eller en tupplur innan du anländer till hamnen.

 

Utforska Karlskrona och den svenska kusten

Upplev den unika staden Karlskrona, byggd på 33 öar med sin historiska militära hamn från 1680 och ett antal unika monument som finns med på Unescos världsarvslista. För de som vill utforska Skandinavien är alternativen från Karlskrona oändliga; bege dig västerut till Malmö eller Köpenhamn, utforska östkusten upp mot Stockholm eller njut av de stora öppna ytorna och sjöarna i Mellansverige. 

 

Kryssa över från Karlskrona till Gdynia

Ta färjan från Karlskrona till Gdynia och upplev hur underbart det är att resa med färja. För dem som vill utforska Skandinavien är alternativen från Karlskrona oändliga; Vi har massor av roliga aktiviteter för hela familjen, liksom ett stort utbud av barer, kaféer och restauranger ombord – du hittar något för alla!  Kom fram till den vackra hamnstaden Gdynia utvilad och redo att utforska.

 

Besök historiska Gdynia, en inkörsport till Europa

Gdynia är en fantastisk shoppingstad med hundratals butiker – när du är färdig med att shoppa finns det ett fantastiskt utbud av restauranger och barer att välja mellan. Transportförbindelserna är utmärkta från Gdynia för orädda resenärer som reser längre in i Polen och resten av Europa.

Ta den mest bekväma, direkta färjerutten mellan Gdynia, Polen och Karlskrona, Sverige på färjorna Stena Vision, Stena Spirit och Stena...

Läs mer Läs mindre

Res med Stena Estelle, Stena Spirit och Stena Vision

till Karlskrona och Gdynia

Från 699 kr /Bil+1

Avresa
Ankomst
Längd
Check-in stänger
FÄRJA
Status

Färjor på rutten

  • Stena Estelle
    Stena Estelle
  • Stena Spirit
    Stena Spirit
  • Stena Vision
    Stena Vision

Hamnar

Hamnen i Karlskrona
Hamnen i Gdynia

Karlskronas hamn på Sveriges sydöstra kust är lättillgänglig via motorvägen. Karlskrona har utmärkta transportförbindelser, men eftersom hamnen ligger på en annan ö än huvuddelen av staden krävs en taxi eller bussresa för att komma till hamnen för tåg- och fotpassagerare.

Visa sidan Hamnen i Karlskrona

Observera att vår hamnadress i Gdynia nyligen har ändrats. Den nya adressen för alla passagerare som reser till Karlskrona är Allmänna färjeterminalen, ul. Polska 4, 81-339 Gdynia.

Visa sidan Hamnen i Gdynia

Res med Stena Estelle, Stena Spirit och Stena Vision

till Karlskrona och Gdynia

Från 699 kr /Bil+1

Avgång
Retur

Kundtjänst

Har du frågor eller behöver du hjälp med din bokning? Kontakta vår kundsupport eller hitta svaren på de vanligaste frågorna i våra Vanliga frågor.