Sök pris

Resa till Lettland

NYNÄSHAMN-VENTSPILS

Res med oss till charmiga Lettland. Ombord på våra transportfartyg Stena Flavia och Scottish Viking finns restaurang & bar. Vid ankomst i Ventspils finns vår Bordershop i terminalen med attraktiva priser. Du reser över natten och kan välja mellan hytt eller vilstol under din resa. Överfartstid är från 8,5 timmar, beroende på vald avgång. Från Ventspils är det 2,5 timme med bil till huvudstaden Riga.


Riga

Rikt kulturliv, historia och stadspuls - vackra Riga!

 

Båtresa & 1 natt iland

fr 1 178:-/person

 

Läs mer & boka »

Jurmala

Milslånga stränder och kurorter i Jurmala utanför Riga.

 

Båtresa & 1 natt iland

fr 1 762:-/person

 

Läs mer & boka »

solnedgång över Ventspils
Ventspils

Ventspils i Lettland är en liten stad med gamla anor perfekt för ett stop innan man åker vidare till Riga. Här finns det fina långa vita sandstränder perfekta för långpromenader nu på hösten.


Läs mer boka »

gammal vagn på kullerstensgata i Lettland
Se och göra i Lettland

Strändernas och historiens Ventspils ligger bara en båtfärd bort. Ta er till Ockupationsmuseet om ni vill veta mer om landets hårda historia under Sovjets och Nazitysklands ockupationer.

Annars är de vita stränderna landets stolthet, för att inte tala om världsarvsstaden Riga med sin charmiga kullerstensarkitektur. Det internationella konsteventet ko-paraden är också ett uppskattat inslag.

 

Mer att göra i Lettland »

Vänner dricker öl i Lettland
Prisvärt i Lettland

Bara en båtresa bort kan du leva loppan till betydligt lägre pris än hemma. Utforska landet med bil för det blygsamma bensinpriset 10 kronor litern, eller drick en stor stark för en tjuga. Är ni intresserade av maltdrycker rekommenderas en tripp till ett av landets många mikrobryggerier där ni kan upptäcka många ovanliga sorter.

 

Såhär billigt är Lettland »

nu har vi öppnat bordershop i lettland ventspils
Nyhet! Bordershop i Ventspils!

I Ventspils hittar du numera områdets enda Bordershop. Ta färjan över till Lettland och handla upp till 60 % billigare än hemma i Sverige.

 

Här hittar du sortimentet »

Presentkort

Nu kan du köpa presentkort. Ladda med valfritt belopp och ge bort till nära och kära. Perfekt att ge bort i present.

 

Köp presentkort