Färja till Göteborg och Kiel

Res direkt och bekvämt när du tar färjan mellan Sverige och Tyskland. Stena Germanica och Stena Scandinavica färjor seglar till Göteborg och Kiel med en restid på 14 timmar. Res på en nattkryssning. Du kommer att njuta av varje ögonblick ombord.

 

Ditt skandinaviska äventyr väntar – Kiel till Göteborg

Utforska Göteborg och vidare när du anländer till denna vackra stad ombord på Stena Germanica eller Stena Scandinavica. Beläget på Sveriges västkust, njut av allt som denna stad har att erbjuda med sitt läge den perfekta utgångspunkten för att resa längre bort i Skandinavien.

 

Utforska Göteborg och dess skärgård

Upplev allt som denna vänliga stad har att erbjuda med fantastisk shopping, museer och kultur precis utanför dörren – för att inte tala om de restauranger och barer i världsklass som staden har blivit känd för. När du vill komma bort från stadslivet och njuta av naturen kan du ta en tur till Göteborgs skärgård som ligger inom nära räckhåll från staden. 

 

Göteborg till Kiel – ett bra sätt att komma iväg!

Det finns mycket att göra ombord med ett utsökt utbud av mat och dryck, roliga saker för alla åldrar och fina fynd att hitta i vår ombordbutik.  Koppla av under din dags- eller nattkryssning i en hytt med eget badrum så kan du vila och komma fram pigg för din resa vidare.

 

Kiel – en avslappnad hamnstad

Res med färja från Göteborg till Kiel och njut av Tysklands nordligaste stad där du kan utforska det populära shoppingområdet, besöka museerna och njuta av dess grönskande botaniska trädgårdar, för att inte glömma alla fantastiska restauranger och barer. Det finns så mycket att se och göra i Tyskland och Kiel är den perfekta utgångspunkten för en bilresa runtom i landet.

 

Vi ser fram emot att välkomna dig ombord snart!

Res direkt och bekvämt när du tar färjan mellan Sverige och Tyskland. Stena Germanica och Stena Scandinavica färjor seglar till Göteborg och Kiel med en restid på 14 timmar. Res på en nattkryssning. Du kommer att njuta av varje ögonblick ombord...

Läs mer Läs mindre

Res med Stena Germanica och Stena Scandinavica

till Göteborg och Kiel

Från 1949 kr enkel resa, bil, förare och hytt

Avresa
Ankomst
Längd
Check-in stänger
FÄRJA
Status

Färja till Göteborg och Kiel

  • Stena Germanica
    Stena Germanica
  • Stena Scandinavica
    Stena Scandinavica

Hamnar

Map showing the routes to and from Sweden
Map showing the routes to and from Germany

På vår hamnsida kan du läsa mer om:

• Parkeringsmöjligheter

• Öppettider

• Faciliteter i hamnen

• Hur du tar dig till hamnen

• Adress

Visa sidan Göteborgs hamn (till Kiel)

På vår hamnsida kan du läsa mer om:

• Parkeringsmöjligheter

• Öppettider

• Faciliteter i hamnen

• Hur du tar dig till hamnen

• Adress

Visa sidan Hamnen i Kiel

Res med Stena Germanica och Stena Scandinavica

till Göteborg och Kiel

Från 1949 kr enkel resa, bil, förare och hytt

Kundtjänst

Har du frågor eller behöver du hjälp med din bokning? Kontakta vår kundsupport eller hitta svaren på de vanligaste frågorna i våra Vanliga frågor.