Färja till Trelleborg och Rostock

Res till Sverige och Tyskland ombord på färjorna Skåne eller Mecklenburg-Vorpommern med upp till 6 dags- och nattseglingar per dag.  Oavsett vilken färja du väljer kan du vara säker på att få en bekväm och trevlig resa ombord när du seglar till Trelleborg och Rostock. Utsökt mat serveras i våra restauranger, vi har fantastiska erbjudanden i The Shop och barnen kommer att älska att leka och träffa nya vänner i Happy World. Kom fram till din destination och känn dig utvilad efter en god natts sömn eller en tupplur i en av våra hytter. Vi har ett urval av hytter som passar alla eller om du föredrar så har vi även reserverade sittplatsalternativ. Din semester börjar ombord!

 

Upptäck Sverige – åk från Rostock till Trelleborg

Ta färjan från Rostock till Trelleborg så anländer du till Sveriges sydligaste stad. Därifrån är det bara en kort bilresa till de skandinaviska städerna Malmö och Köpenhamn. Utforskare kommer att älska bilresan på västkusten genom Halmstad, Göteborg och längre bort till Oslo.

 

Trelleborg –  palmernas stad

Det finns mycket att se och göra i Trelleborg så se till att tillbringa lite tid med att uppleva denna fantastiska stad som är känd för att vara den enda staden i Sverige som har en aveny som kantas av palmer. Nära färjeterminalen hittar du en av stadens främsta sevärdheter –  en tidigare vikingafästning. Med museer, konstgallerier och fantastisk shopping har du mycket att underhålla dig med under ditt besök.  

 

Trelleborg till Rostock – enkelt med bil

När du tar färjan från Trelleborg till Rostock kommer du till en livlig hamnstad med massor att njuta av.  Rostock har en fantastisk kulturscen och är känt för sin mat och shopping. Om du vill utforska lite längre bort ligger motorvägen nära, därifrån når du Hamburg på bara 2 timmar och Berlin på bara 3 timmar.

 

Upp täck Rostock – en livlig hamnstad

Rostock är en underbar stad med fantastisk shopping, restauranger, mikrobryggerier och ett fantastiskt nattliv som alla kan njuta av. Här finns även ett av världens äldsta universitet. Stadens sju kyrkor är bland ”Rostock 7” med de imponerande gotiska kyrkorna St. Mary och St. Peter som väntar på att utforskas.  Kusten är känd för sina vackra stränder och bara en kort bit från stadens centrum hittar du Rostocks alldeles egna strandresort som består av 15 km vacker vit sandstrand. 

Res till Sverige och Tyskland ombord på färjorna Skåne eller Mecklenburg-Vorpommern med upp till 6 dags- och nattseglingar per dag.  Oavsett vilken färja du väljer kan du vara säker på att få en bekväm och trevlig resa ombord när du seglar...

Läs mer Läs mindre

Res med Mecklenburg-Vorpommern och Skåne

till Trelleborg och Rostock

Från 1099 kr enkel väg, bil och förare

Avresa
Ankomst
Längd
Check-in stänger
FÄRJA
Status

Färja till Trelleborg och Rostock

  • Mecklenburg – Vorpommern
  • Skåne

Hamnar

Map showing the routes to and from Sweden
Map showing the routes to and from Germany

På vår hamnsida kan du läsa mer om:

• Parkeringsmöjligheter

• Öppettider

• Faciliteter i hamnen

• Hur du tar dig till hamnen

• Adress

Visa sidan Hamnen i Trelleborg

På vår hamnsida kan du läsa mer om:

• Parkeringsmöjligheter

• Öppettider

• Faciliteter i hamnen

• Hur du tar dig till hamnen

• Adress

Visa sidan Hamnen i Rostock

Res med Mecklenburg-Vorpommern och Skåne

till Trelleborg och Rostock

Från 1099 kr enkel väg, bil och förare

Kundtjänst

Har du frågor eller behöver du hjälp med din bokning? Kontakta vår kundsupport eller hitta svaren på de vanligaste frågorna i våra Vanliga frågor.