Färja till Göteborg och Fredrikshamn

Res med färja till Göteborg och Fredrikshamn och njut av den rakaste sträckan mellan Sverige och Danmark. På bara 3 timmar och 30 minuter kommer du att anlända avslappnad och uppvilad för din fortsatta resa.

 

Fredrikshamn till Göteborg – på bara 3 timmar och 30 minuter!

Göteborg är Sveriges näst största stad och är Stena Lines hemstad. Från Göteborg kan du utforska resten av Skandinavien med Oslo bara 3,5 timmar bort och Stockholm bara lite mer än 5 timmar bort. Ta bilen och gör dig redo att utforska!

 

Upptäck Göteborg

Med sin vackra skärgård, restauranger i världsklass, fantastiska attraktioner och hållbart boende är det dags att upptäcka Göteborg – Sveriges andra stad.  Ta färjan från Fredrikshamn och anländ redo att utforska vad den här fantastiska staden har att erbjuda.

 

Göteborg till Fredrikshamn – den snabbaste vägen till Danmark

Stena Danica, Stena Jutlandica och Stena Vinga trafikerar vår rutt till Fredrikshamn, och vilken färja du än väljer kan du vara säker på ett varmt välkomnande och en fantastisk reseupplevelse.  Sätt dig ner i restaurangen och njut av den fantastiska havsutsikten medan du äter en bit mat eller njuter av en drink i baren.  Vi ser fram emot att välkomna dig ombord.

 

Fredrikshamn – något för alla

När du kommer fram till Danmark har du hela Jylland att utforska.  I den lilla men charmiga hamnstaden Fredrikshamn kan du njuta av fantastisk shopping, utsökta restauranger och ett dopp i havet på den fantastiska Palmestranden. Ta en tur till Ålborg-djurparken, The Reef vattenpark och Fårup Sommarland nöjespark och upptäck varför Nordjylland har något för alla.

Res med färja till Göteborg och Fredrikshamn och njut av den rakaste sträckan mellan Sverige och Danmark. På bara 3 timmar och 30 minuter kommer du att anlända avslappnad och uppvilad för din fortsatta resa.

 

Fredrikshamn till Göteborg –...

Läs mer Läs mindre

Res med Stena Danica, Stena Jutlandica och Stena Vinga

till Göteborg – Fredrikshamn

Från 748 kr enkel väg, bil och förare

Avresa
Ankomst
Längd
Check-in stänger
FÄRJA
Status

Färjor på rutten

  • Stena Danica
    Stena Danica
  • Stena Jutlandica
    Stena Jutlandica
  • Stena Vinga ferry at sea
    Stena Vinga

Hamnar

Map showing the routes to and from Denmark
Map showing the routes to and from Sweden

Fredrikshamns hamn ligger på den nordöstra kusten av den jutländska halvön i norra Danmark. Det nås enkelt via vägarna på motorväg E45 och anslutningar till kollektivtrafiken ligger inom 20 minuters promenad från terminalen. 

 

Observera: Ombordstigning är endast möjlig med fordon för avgångar utanför terminalens öppettider eller för avgångar ombord på Stena Vinga. Det är inte möjligt att gå ombord som passagerare till fots på dessa avgångar. 

Visa sidan Hamnen i Fredrikshamn

Stena Line har två terminaler i Göteborg, en för resenärer till Kiel i Tyskland och en terminal för resenärer som ska till Fredrikshamn i Danmark. Danmarksterminalen ligger längre österut vid Göta älv nära Masthugget distrikt. Terminalen är välskyltad från E6 och kan även nås med spårvagn.

 

Observera: Ombordstigning är endast möjlig med fordon för avgångar utanför terminalens öppettider eller för avgångar ombord på Stena Vinga. Det är inte möjligt att gå ombord som passagerare till fots på dessa avgångar. 

Visa sidan Göteborgs hamn (till Fredrikshavn)

Res med Stena Danica, Stena Jutlandica och Stena Vinga

till Göteborg – Fredrikshamn

Från 748 kr enkel väg, bil och förare

Kundtjänst

Har du frågor eller behöver du hjälp med din bokning? Kontakta vår kundsupport eller hitta svaren på de vanligaste frågorna i våra Vanliga frågor.