Åk på en kryssning

Unna dig en resa i vår fylld av fina stunder och ta en kryssning från Göteborg till Kiel till ett riktigt bra pris. Boka en kryssning under mars, april eller maj och gör dig redo för en fantastisk tid till havs samt en dag att utforska den tyska staden Kiel. Erbjudandet gäller för biljetter köpta mellan 1 februari och 31 maj.

 

Fyll din resa med god mat och dryck, underhållning, shopping och tid att slappna av i din hytt. Du anländer väl utvilad till Kiel, redo för dagens äventyr. Det är en så avkopplande och rolig resa att du kommer att vilja göra den igen – och en tur och retur-resa betyder att du kan precis det. Välkommen ombord!

 

Besök Kiel

I kryssningen ingår en heldag i Kiel, en fin maritim stad som är perfekt att utforska till fots. Oavsett om du shoppar i det berömda köpcentret CITTI, njuter av utsökta tyska ölsorter och tilltugg eller besöker de subtropiska östersjöstränderna vid Weissenhäuser Strand, kommer du att förälska dig i Kiel.

 

Läs mer om Kiel.

 

RESPLAN

Dag 1: Incheckning, senast 30 minuter före avgång. Njut av en måltid eller underhållningen och bekvämligheterna ombord innan du får en god natts sömn i din hytt.

Dag 2: Ankomst till vackra Kiel på morgonen. Åk på trevliga bilturer i området eller tillbringa en skön dag till fots på stan. På kvällen reser du mot Göteborg igen.

Dag 3: Du anländer till Göteborg pigg och utvilad på morgonen.

 

Tips: Mot en extra avgift kan du ta med din egen bil ombord, så har du maximal flexibilitet när du anländer till Kiel. 

 

Villkor

Stena Lines affärsvillkor gäller för alla bokningar och resor:

  • Erbjudandet gäller i mån av tillgång
  • Biljettpriset gäller för två personer som delar en hytt med två sängar utan havsutsikt (våningssängar), hamn- och miljöavgift ingår
  • Det gäller inte i kombination med andra erbjudanden, rabatter eller kampanjer.

 

En serviceavgift tillkommer för bokningar som inte görs online. bokningar som inte görs online.

*Angivet biljettpris är per person vid bokning för minst 2 personer.

Unna dig en resa i vår fylld av fina stunder och ta en kryssning från Göteborg till Kiel till ett riktigt bra pris. Boka en kryssning under mars, april eller maj och gör dig redo för en fantastisk tid till havs...

Läs mer Läs mindre

Res från Göteborg till Kiel

Åk på en kryssning till Tyskland

Från 499 kr/person

Njut av en avkopplande kryssning!

Villkor

Stena Lines affärsvillkor gäller för alla bokningar. Mer information finns i våra villkor.

Res från Göteborg till Kiel

Åk på en kryssning till Tyskland

Från 499 kr/person

Kundtjänst

Har du frågor eller behöver du hjälp med din bokning? Kontakta vår kundsupport eller hitta svaren på de vanligaste frågorna i våra Vanliga frågor.