LEGOLAND® Theme Park

Har du någonsin undrat över hur det skulle vara att bo i ditt ultimata LEGO®-set? LEGOLAND® Theme Park förverkligar denna fantasi genom att välkomna gäster till en värld byggd av miljoner och åter miljoner legobitar – och halva nöjet är att resa dit med Stena Line!

 

Boka färja och boende med Sembo.

 

LEGOLAND®, som ligger bara en kort biltur från hamnarna i Grenå och Fredrikshamn, är en av fem suveräna sevärdheter som finns i centrala Jyllands Billund. 

 

LEGOLAND®, som har upprättats alldeles intill den ursprungliga LEGO®-fabriken är en dröm för alla som någonsin har försökt att sätta samman legobitar. Denna fängslande nöjespark är stimulerande för både kropp och själ. Här finns fler än 30 åkattraktioner som får adrenalinet att flöda, samt oändliga möjligheter att bli en byggmästare. 

 

Runt varje hörn väntar något magiskt, i takt med att du utforskar miniatyrbyggnader och detaljrika fantasivärldar som har konstruerats med fler än 75 miljoner LEGO®-bitar. Över hela parken finns byggstationer och upplevelser som du kan ägna dig åt så snart inspirationen slår till – inklusive den nya attraktionen Ferrari Build & Race som öppnar den 18 maj 2023.  

 

Vart och ett av de 10 fantasiområden på LEGOLAND® passar alla åldrar, och de flesta åkattraktioner är anpassade för barn under 100 cm. Kasta dig utför vattenfall och träffa cowboys i staden LEGOREDO med vilda västern-tema. Testa dina ninjakunskaper i Ninjagovärlden, susa förbi prinsessor på en berg-och-dalbana i Knights Kingdom och sväva över älskade karaktärer i LEGO® Movie™ World. Här finns till och med ett DUPLO® Land som har designats med de yngre besökarna i åtanke!

 

LEGOLAND® är mycket mer än bara en nöjespark. Oavsett om du är här för att njuta av en nöjesspäckad dag, en vistelse på LEGOLAND® Castle Hotel eller camping på Holiday Village. Det är verkligen en häftig plats för barn och vuxna.

 

Boka färja och boende med Sembo.

Har du någonsin undrat över hur det skulle vara att bo i ditt ultimata LEGO®-set? LEGOLAND® Theme Park förverkligar denna fantasi genom att välkomna gäster till en värld byggd av miljoner och åter miljoner legobitar – och halva nöjet är...

Läs mer Läs mindre

Välj rutt

Ett helt land byggt av 75 miljoner bitar!

Från 629 kr enkel resa, bil och förare

Bild på boendet

Lalandia Billund

Bild på boendet

Hotel LEGOLAND®

Bild på boendet

Hotel Svanen

Bild på boendet

Refborg Billund Hotel

Välj rutt

Ett helt land byggt av 75 miljoner bitar!

Från 629 kr enkel resa, bil och förare

Upptäck fler destinationer

Kundtjänst

Har du frågor eller behöver du hjälp med din bokning? Kontakta vår kundsupport eller hitta svaren på de vanligaste frågorna i våra Vanliga frågor.