Givskud Zoo – Zootopia

Sugen på vildmarksliv mitt i Danmark? På Givskud Zoo har du chansen att åka på safari utan att lämna Skandinavien – och det är en av fem fantastiska sevärdheter som gör att ett besök på LEGOLAND® Billund Resort är ett absolut måste för de äventyrslystna.

 

Boka färja och boende med Sembo.

 

Denna unika naturupplevelse ligger bara en naturskön bilresa bort när du ankommer till Grenå eller Fredrikshamn med Stena Line. Väl på plats får du uppleva noshörningar, zebror, lejon, giraffer och andra vilda djur på nära håll under olika safariupplevelser.

 

Du kan ströva omkring till fots, ta en självguidad safari med bil, eller hoppa på en buss för att få en guidad tur. Vill du komma djuren riktigt nära? Boka ett privat besök i ladugården för att träffa ditt favoritdjur. På Givskud Zoo kan du skräddarsy din upplevelse efter dina önskemål.

 

Utöver djuren har djurparken olika utställningar med fokus på natur och hållbarhet. Här finns en lekplats och en plats där de mindre barnen kan passa på att klappa djuren, samt aktiviteter för både stora och små besökare. Du kan till och med gå på förhistoriska upptäcktsfärder i dinosaurieparken, där 50 unika skulpturer av dinosaurier bara väntar på att bli upptäckta.

 

Är du en nattmänniska? Denna djurpark har även ett hotell, samt möjligheter att campa ute på ”savannen” under sommaren. Det är verkligen en oförglömlig upplevelse att promenera till ljudet av ylande vargar.

 

Bejaka din naturnära sida med en safarispäckad dag du sent ska glömma. Fortsätt sedan att utforska Billund, där LEGOLAND® Billund Resorts fem fantastiska attraktioner kombineras till en unik helhet. Detta är en destination du absolut inte får missa.

 

Boka färja och boende med Sembo.

Sugen på vildmarksliv mitt i Danmark? På Givskud Zoo har du chansen att åka på safari utan att lämna Skandinavien – och det är en av fem fantastiska sevärdheter som gör att ett besök på LEGOLAND® Billund Resort är ett...

Läs mer Läs mindre

Givskud Zoo – Zootopia

Vildmarkslivet i Danmark kallar

Från 629 kr enkel resa, bil och förare

Bild på boendet

Hotel LEGOLAND®

Bild på boendet

LEGOLAND® Holiday Village

Bild på boendet

Hotel Svanen

Bild på boendet

LEGOLAND® Castle Hotel

Bild på boendet

Refborg Billund Hotel

Bild på boendet

The Lodge Billund

Givskud Zoo – Zootopia

Vildmarkslivet i Danmark kallar

Från 629 kr enkel resa, bil och förare

Upptäck fler destinationer

Kundtjänst

Har du frågor eller behöver du hjälp med din bokning? Kontakta vår kundsupport eller hitta svaren på de vanligaste frågorna i våra Vanliga frågor.