LEGOLAND LEGO House Billund

Billund är den plats där LEGO® såg dagens ljus, och här finns den legendariska nöjesparken LEGOLAND®. Men LEGO®-upplevelsen sträcker sig långt bortom LEGOLAND® tack vare LEGO® House, en kreativ lekplats där 25 miljoner bitar väntar på att bli ditt eget personliga mästerverk.  

 

Boka färja och boende med Sembo.

 

LEGO® House är en av fem sevärdheter som gör att LEGOLAND® Billund Resort är ett absolut måste att besöka, och att åka dit med Stena Line ger upplevelsen ännu en dimension. Segla med oss till Grenå eller Fredrikshamn och vidare till destinationen på centrala Jylland. Ditt framtida LEGO®-mästerverk är bara en kort bilresa bort. 

 

Med det ikoniska ”Kreativitetens träd” i flera sektioner som mittpunkt, är ”House of the Brick” verkligen en plats där du kan låta fantasin flöda fritt. LEGO® House ligger i en modern anläggning med elegant skandinavisk design, och består av fyra upplevelsezoner där ivriga legobyggare kan maximera sin kreativitet. Samtidigt finns det nio lekplatser på taket där du kan svalka dig och ägna dig åt att fundera ut nya skapelser.  


 
Pigg på lite hjärngympa? Boka bord på Mini Chef. På den här interaktiva restaurangen ”bygger” gästerna sin egen måltid med legobitar och använder sedan en bordsdator när de vill beställa. Så snart måltiden är klar, levereras den av vänliga robotservitörer.  


 
Utöver kreativa områden och lekplatser, har LEGO® House ett ”Masterpiece Gallery” med både stora och små skapelser: ett museum som berättar om de legendariska bitarnas historia … och givetvis en gigantisk LEGO®-butik.  


 
LEGO® House är i sanning ett magnifikt monument över den kreativa andan – och ett måste för alla som någonsin har tittat på en färgglad legobit och sett ändlösa möjligheter. 

 

Boka färja och boende med Sembo.

Billund är den plats där LEGO® såg dagens ljus, och här finns den legendariska nöjesparken LEGOLAND®. Men LEGO®-upplevelsen sträcker sig långt bortom LEGOLAND® tack vare LEGO® House, en kreativ lekplats där 25 miljoner bitar väntar på att bli ditt eget...

Läs mer Läs mindre

Välkommen till Home of the Brick

Från 629 kr enkel resa, bil och förare

Bild på boendet

The Lodge Billund

Bild på boendet

Billund Centrum Apartment

Bild på boendet

Lalandia Billund

Bild på boendet

Hotel LEGOLAND®

Bild på boendet

LEGOLAND® Holiday Village

Bild på boendet

Hotel Svanen

Bild på boendet

LEGOLAND® Castle Hotel

Välkommen till Home of the Brick

Från 629 kr enkel resa, bil och förare

Upptäck fler destinationer

Kundtjänst

Har du frågor eller behöver du hjälp med din bokning? Kontakta vår kundsupport eller hitta svaren på de vanligaste frågorna i våra Vanliga frågor.