RESA TILL POLEN

Karlskrona - Gdynia

Du tar dig lätt till Polen via Karlskrona-Gdynia, åk på en kryssning eller stanna några nätter i land. Polen erbjuder något för alla smaker- shopping, god mat & dryck, kultur, historia och dessutom är det väldigt prisvärt! Ombord kan du också njuta i vårt Pure Nordic Spa. Ta en behandling, bada i våra hotwells, testa våra äventyrsduschar eller bara relaxa.


PROVA PÅ POLEN

Ta båten t/r och stanna upp till tre nätter i Polen. Ombord njuter du av restauranger, barer, och en fulladdad butik. Passa på att besöka Pure Nordic Spa. Väl iland kan du upptäcka grannstäderna Gdynia, Sopot och Gdansk.


Läs mer & boka »

POLENKRYSS

Åk på en kryss till Polen. Njut av timmarna till havs med vändande båt, eller ta en heldag iland och upplev kulturen, shoppingen och de spännande restaurangerna. Passa på att handla till höstens fester i Bordershop ombord.


Läs mer & boka »

RESTIPS DIREKT TILL DIN INKORG!

Vi tipsar om nyheter och upplevelser ombord, våra destinationer och hotell från Sembo. Dessutom bjuder vi ibland in till tävlingar, och andra spännande evenemang.


Läs mer & anmäl »

SENASTE NYTT OM BORDERSHOP

Prenumerera på Bordershop News få senaste nytt om Bordershop ombord, samt recept, tips och inspiration från kockar, matbloggare, och bartenders.


Läs mer & anmäl »

Upplev vår destinationsfilm om Polens Riviera - Gdansk, Sopot och Gdynia!

Följ med oss till Polens riviera och njut av det goda livet! Här hittar du åtta minuter med våra bästa tips till dig - vare sig du har varit där, men söker mer inspiration till vad som finns att upptäcka iland, eller om du ännu inte besökt Polens riviera, men är nyfiken på vad landet har att erbjuda. Låt dig inspireras och häng med oss på en fyra dagars resa med familj och vänner!

HELGDAGAR I POLEN

1/1, 6/1, 20/4, 21/4, 1/5, 3/5, 8/6, 19/6, 15/8, 1/11,
11/11, 25/12, 26/12