Färja till Göteborg och Kiel

Res direkt och bekvämt när du tar färjan mellan Sverige och Tyskland. Stena Germanica och Stena Scandinavica färjor seglar till Göteborg och Kiel med en restid på 14 timmar. Res på en nattkryssning. Du kommer att njuta av varje ögonblick ombord.

 

Ditt skandinaviska äventyr väntar – Kiel till Göteborg

Utforska Göteborg och vidare när du anländer till denna vackra stad ombord på Stena Germanica eller Stena Scandinavica. Beläget på Sveriges västkust, njut av allt som denna stad har att erbjuda med sitt läge den perfekta utgångspunkten för att resa längre bort i Skandinavien.

 

Utforska Göteborg och dess skärgård

Upplev allt som denna vänliga stad har att erbjuda med fantastisk shopping, museer och kultur precis utanför dörren – för att inte tala om de restauranger och barer i världsklass som staden har blivit känd för. När du vill komma bort från stadslivet och njuta av naturen kan du ta en tur till Göteborgs skärgård som ligger inom nära räckhåll från staden. 

 

Göteborg till Kiel – ett bra sätt att komma iväg!

Det finns mycket att göra ombord med ett utsökt utbud av mat och dryck, roliga saker för alla åldrar och fina fynd att hitta i vår ombordbutik.  Koppla av under din dags- eller nattkryssning i en hytt med eget badrum så kan du vila och komma fram pigg för din resa vidare.

 

Kiel – en avslappnad hamnstad

Res med färja från Göteborg till Kiel och njut av Tysklands nordligaste stad där du kan utforska det populära shoppingområdet, besöka museerna och njuta av dess grönskande botaniska trädgårdar, för att inte glömma alla fantastiska restauranger och barer. Det finns så mycket att se och göra i Tyskland och Kiel är den perfekta utgångspunkten för en bilresa runtom i landet.

 

Vi ser fram emot att välkomna dig ombord snart!

Res direkt och bekvämt när du tar färjan mellan Sverige och Tyskland. Stena Germanica och Stena Scandinavica färjor seglar till Göteborg och...

Läs mer Läs mindre

Res med Stena Germanica och Stena Scandinavica

till Göteborg och Kiel

Från 1719 kr /Bil+1

Rutt
Avresa
Ankomst
Längd
Check-in stänger
Färja
Status

Färjor på rutten

Stena Germanica är en av två färjor som trafikerar rutten Göteborg–Kiel och erbjuder dig högsta möjliga komfort på överfarten mellan Sverige och Tyskland. 

 

Unna dig en läcker måltid ombord i en informell atmosfär i vår bufférestaurang. Du kan välja mellan olika varma och kalla rätter och ett urval av efterrätter. Alkoholfria drycker samt öl och vin ingår i buffépriset. Om vädret tillåter kan du koppla av och njuta av havsutsikten och den friska havsluften ute på soldäck.

 

Stena Germanica är en kontantfri färja som gör det smidigare att betala . Betalning med VISA- eller MasterCard kredit-/betalkort godtas.

 

Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen!

Visa sidan Stena Germanica

Stena Scandinavica reser mellan Tyskland och Sverige på  vår rutt Göteborg-Kiel. Ombord hittar du allt du behöver för en bra resa. 

 

Njut av god mat och dryck ombord från något enklare till bufférestaurang och à la carte.  I buffétrestaurangen kan du njuta av en mängd varma och kalla rätter, ett urval av desserter samt kostnadsfria påfyllningar av läskedrycker, öl och vin.  Á la carte-restaurangen erbjuder en säsongsbetonad meny och specifikt utvalda viner.  Om du föredrar det kan du koppla av och varva ner med en drink i baren och ta en lättare matbit – vår berömda räksmörgås är något du inte får missa!  Om vädret tillåter kan du luta dig tillbaka och titta på havsutsikten och få lite frisk havsluft ute på soldäcket.

 

Köp en present eller något till dig själv i The Shop där du blir bortskämd med vårt stora urval av alkohol, parfymer och kosmetika till låga priser!  Njut av ditt eget privata utrymme i en av våra bekväma hytter – välj mellan Budget, Standard, Superior och Deluxe så är du utvilad och redo för din fortsatta resa när du kommer fram.

 

Stena Scandinavia är en kontantfri färja där VISA eller Mastercard kredit-/debet kort är godkända betalningssätt.

 

Vi ser fram emot att välkomna dig ombord!

Visa sidan Stena Scandinavica

Hamnplatser

Stena Line har två terminaler i Göteborg, en till Fredrikshamn, Danmark och en terminal för resenärer som reser till Kiel, Tyskland. Den tyska terminalen ligger längre västerut på Göta älv nära Älvsborgsbron. Terminalen är välskyltad från E6 och kan även nås med spårvagn.

Visa sidan Göteborgs hamn (till Kiel)

Hamnen i Kiel ligger vid Tysklands Östersjökust och nås enkelt via motorväg från A7 och andra större vägar. Kollektivtrafikförbindelserna är bra med huvudjärnvägs- och busstationen bara 10 minuters promenad från terminalen.

Visa sidan Hamnen i Kiel

Res med Stena Germanica och Stena Scandinavica

till Göteborg och Kiel

Från 1719 kr /Bil+1

Avgång
Retur

Kundtjänst

Har du frågor eller behöver du hjälp med din bokning? Kontakta vår kundsupport eller hitta svaren på de vanligaste frågorna i våra Vanliga frågor.