Sök pris & boka
Mina sidor

Välkommen till Mina sidor.

 

Ändra din bokning till en öppen biljett

Stena Line, såväl som hela omvärlden, står för närvarande inför stora utmaningar.

Om du av någon anledning inte kan eller vill resa på din aktuella bokning ger vi dig möjligheten att omvandla din biljett till en öppen biljett så att du senare kan boka en ny resa när du känner att du kan och vill resa igen (bokning senast den 30 november 2020, res 2020-2021). Värdet på din nuvarande bokning har du tillgodo och du kan ändra utan ombokningsavgift när du vet när du vill resa. Önskar du boka en resa med högre pris gäller din tidigare resa som delbetalning. Om du har bokat ett erbjudande hos oss kommer du att ha kvar detta erbjudande på din framtida bokning.

 

Ändra din bokning till en Öppen biljett

 

Kära medlem!

Vi är väldigt tacksamma över att ha dig som Extra-medlem och lojal Stena Line-kund. Vi vill visa dig samma lojalitet genom att förlänga giltighetstiden för dina poäng - I stället för att poängen löper ut i slutet av 2020, kommer dina poäng nu att gälla till 31 december 2021.

För dig som är guldmedlem  - Vi vill visa dig samma lojalitet genom att förlänga ditt Guldmedlemskap i ytterligare 12 månader* samt att förlänga giltighetstiden för dina poäng som skulle löpa ut i slutet av 2020 fram till 31 december 2021. * Detta gäller alla medlemmar med guldstatus under 2020. Har du nedgraderats före maj, kommer vi automatiskt att uppgradera dig igen från det datum du nedgraderades.

Vi är tacksamma för ditt stöd och lojalitet. Vi hoppas på att se dig ombord så fort situationen tillåter det. Fram till dess, ta hand om dig!
Vänliga hälsningar,
Niclas Mårtensson, VD Stena Line