Färja till Halmstad och Grenå

Res med färja till Halmstad i Sverige och Grenå i Danmark ombord Stena Nautica. Ombord kan du koppla av och varva ner, njuta av en utsökt måltid, göra ett fynd eller två i vår ombordbutik och njuta av den fantastiska havsutsikten.  Du kryssar över på bara 4 timmar 35 minuter och kan välja mellan dags- och nattavgångar – vad du än väljer kommer du att få en fantastisk reseupplevelse.

 

Viktig information för passagerare till fots

Det är endast möjligt att resa som fotgängare mellan den 27 juni och den 14 augusti 2023. Utanför dessa datum kan du inte resa som fotgängare från Halmstad eller Grenå.

 

Grenå till Halmstad ombord på Stena Nautica

Ta färjan från Grenå till Halmstad och se fram emot att utforska Sveriges västkust. Njut av naturen och den vackra landsbygden i Halmstad, Hallands huvudstad.   

 

Halmstad – Hallands huvudstad

Halmstad är ett populärt turistmål med mycket att se och göra, bland annat shopping, sandstränder, golfbanor, historia och vacker natur. Utforska Halmstads slott och Möllegårds naturreservat och missa inte det fantastiska Danska Fall eller Lyngas sanddyner.

 

Kryssa över från Halmstad till Grenå 

Ombord på Stena Nautica kan du se en film och barnen kommer att älska att leka med LEGO® i lekrummet och att besöka vår Games Zone.  Unna dig en uppgradering till vår Stena Plus Lounge eller boka en hytt om du vill ha ännu mer avskildhet och utrymme till att koppla av. Du kommer vara redo att njuta av Grenå och allt annat. 

 

Utforska allt som Grenå har att erbjuda

När du reser med färja från Halmstad till Grenå kommer du till centrala Jylland varifrån du kan utforska allt som Danmark har att erbjuda. Njut av en perfekt vistelse i Grenå med långa strandpromenader, fantastiska måltider och mycket att se och utforska.  Bara en kort bilresa bort ligger idylliska byar med korsvirkeshus, välbevarade slott och herrgårdar samt fantastiska golfbanor. Utforska Kattegatt Centre för att se hajarna eller för ännu mer spänning, besök Nordens största nöjespark Djurs Sommerland.

 

Så varför inte packa bilen och göra en resa med Stena Line?

Res med färja till Halmstad i Sverige och Grenå i Danmark ombord Stena Nautica. Ombord kan du koppla av och varva ner, njuta av en utsökt måltid, göra ett fynd eller två i vår ombordbutik och njuta av den fantastiska...

Läs mer Läs mindre

Res med Stena Nautica

Halmstad och Grenå

Från 834 kr enkel väg, bil och förare

Avresa
Ankomst
Längd
Check-in stänger
FÄRJA
Status

Färjor på rutten

  • Stena Nautica ferry at sea
    Stena Nautica

Hamnar

Map showing the routes to and from Sweden
Map showing the routes to and from Denmark

Viktig information för passagerare till fots

Det är endast möjligt att resa som fotgängare mellan den 27 juni och den 14 augusti 2023. Utanför dessa datum kan du inte resa som fotgängare från Halmstad eller Grenå.

 

Hamnen i Halmstad på Sveriges västkust är väldigt lätt att ta sig till med bil och motorväg från norr, söder och öster. Staden nås också med tåg och buss med en buss tillgänglig för passagerare från stationen till terminalen.

 

Om du reser till fots måste du åka till Halmstads centralstation och checka in i en av våra incheckningskiosker för att få ditt boardingkort. Visa upp ditt boardingkort tillsammans med din ID-handling innan du går ombord på Stena Line-bussen som tar dig till färjan. Bussen är rullstolsanpassad.

 

Observera: Du måste vara på Halmstads centralstation minst 60 minuter före avgång för att gå ombord på bussen som tar dig direkt till färjan. Det går inte att gå ombord på färjan eller bussen vid hamnen. Bussen kan inte stanna och plocka upp passagerare när den har avgått. Alla bokningar måste göras online eftersom det inte är möjligt att köpa biljetter i hamnen före planerad avgångstid. 

Visa sidan Hamnen i Halmstad

Hamnen i Grenå på Danmarks östkust på Jylland ligger i slutet av rutt 16, så den är lätt att nå med bil. Anslutningar till kollektivtrafiken är enkelt med promenadavstånd från terminalen.

Visa sidan Hamnen i Grenå

Res med Stena Nautica

Halmstad och Grenå

Från 834 kr enkel väg, bil och förare

Kundtjänst

Har du frågor eller behöver du hjälp med din bokning? Kontakta vår kundsupport eller hitta svaren på de vanligaste frågorna i våra Vanliga frågor.