Sök pris & boka

Mat & dryck på Stena Germanica

NJUT AV GOD MAT OCH DRYCK OMBORD PÅ STENA GERMANICA

Ombord på Stena Germanica finns det gott om mat och dryck för alla - stora som små. Vi har flera restauranger med utbud från frukost, middag och brunchbuffé till a la carte, snacks och fikabröd. 


Buffé

I vår bufférestaurang serverar vi dagligen brunch- och middagsbuffé med kallskuret, varmrätter och givetvis dessert. Här finns något för alla - stora som små och dryck ingår alltid. 


Läs mer »

À la carte

Reservera bord i vår a la carte restaurang där vi serverar mat med influenser från världens alla kök. Här finns något för alla och du kan välja mellan kött, fisk eller vegetariskt. Mest prisvärt är vår trerättersmeny med eller utan vinpaket.


Läs mer »

Kaféteria

Vår kafeteria är ett prisvärt alernativ när ni är sugna på mat, en kort fika eller en svalkande dryck. Njut t ex av vår fantastiskt goda räkmacka, en läcker bit jordgubbstårta, eller klassisk husmanskost. 


Läs mer »

bar

Njut av en svalkande drink, en god öl eller varför inte ett glas vin i någon av våra barer. Under sommaren när vädret tillåter har vi öppet i Yacht Club ute på soldäck - perfekt för en svalkande stund ute i solen. 


Läs mer »