Sök pris

Kundrecensioner Stena Spirit


Stena Spirit is rated 4.4 out of 5 by 132.
Rated 5 out of 5 by from Walentynki Wszystko było OK. Na samym statku trochę drogo. Obsługa bez uwag. Kabina i czystość kabiny ok. Ranne budzenie trochę przezkadza.
Date published: 2018-02-13
Rated 5 out of 5 by from ��k till Polen ��k med Stena till Polen! ��k p�� natten med f��rjan och stanna n��gra dagar i Polen och bes��k gamla Gdansk och str��nderna i Sopot. Mycket semester och n��je f��r lite pengar.
Date published: 2018-02-13
Rated 5 out of 5 by from Było super Krótki wypad bez dziecka. Było super. Odespaliśmy trochę :-)
Date published: 2018-02-12
Rated 5 out of 5 by from Warte polecenia Płynęliśmy z mężem pierwszy raz i było super , polecamy .
Date published: 2018-02-11
Rated 5 out of 5 by from ferie na promie to naprawdę świetny rejs, mnóstwo atrakcji dla całej rodziny. DZIECI ŚWIETNIE się bawiły , a i ja znalazłam coś dla siebie. Nie był to mój pierwszy rejs i z pewnością nie ostatni. polecam
Date published: 2018-02-10
Rated 3 out of 5 by from Gdynia-Karlskrona Prom nie godny polecenia, ma dużo mankamentów jakimi są brak personelu czuwającego nad ciszą nocną w obszarze kabin , krzyki i głośne rozmowy osób pod wpływem alkoholu uniemożliwiały sen do godziny 5 nad ranem. W kabinie było zimno, regulator ogrzewania nie działał poprawnie. Zbyt wysoka cena do jakości usługi. Nie polecam osobą które chcą wypocząć przez noc, by móc kontynuować nazajutrz dalszą podróż samochodem. Restauracja, bar, sklep w porządku.
Date published: 2018-01-17
Rated 5 out of 5 by from wycieczka promami stena line oraz Północna Olandia z przewodnikiem wycieczka 26.08.2017-28.08.2017 r. Na początek chciałam zaznaczyć,że z moim partnerem walczymy o złotą odznakę miłośnika latarni. Z tą też myślą popłynęliśmy promem firmy Stena line do Karlskrony, mając w planie zwiedzanie wyspy Olandia, na której znajduje się nasza upragniona latarnia.Niestety przy dwóch podejściach nie udało się zorganizować wycieczki z powodu braku chętnych.Nie wiem czy zadziałała jakaś magia, bo firma zorganizowała nam indywidualną wycieczkę z osobistym przewodnikiem i jego samochodem zamiast autobusu. Byliśmy w szoku!Takiej wycieczki nie proponuję żadne biuro.Jakby tego było mało Agnieszka okazała się profesjonalnym przewodnikiem i szalenie sympatycznym człowiekiem otwierającym nam wszystkie furtki na naszej trasie.Pomimo ciągłego deszczu na wyspie dojeżdżając do kolejnej miejscowości ustawał deszcz i tym sposobem mogliśmy zwiedzić każdy kolejny obiekt.Nie wiem czy każdy wie, ale w Szwecji wakacje kończą się 20 sierpnia i większość miejsc jest nieczynna.Mieliśmy szeroko otwarte oczy, gdy przed latarnią Lange Erik czekała na nas uśmiechnięta Pani , która obsługuje tą latarnię.Otworzyła dla nas drzwi i powiedziała...." macie pół godziny...."Agnieszka wszystko tłumaczyła.Widok był przepiękny,że zapierało dech w piersiach.Wyspa okazała się cudownym miejscem bez względu na pogodę.Nie wiem czy z powodu deszczu firma Stena Line zafundowała nam extra kabinę zamiast standardowej w obydwie strony, a dopełnieniem wszystkiego była gratisowa kolacja na promie w drodze powrotnej. Nie zapomnimy tej wycieczki do końca życia, chcieliśmy podziękować za wszystko co nas spotkało , za zaangażowanie, pełny profesjonalizm i zwykłą uczciwość.Chociaż firma Stena line nie musiała tego wszystkiego robić to jednak to uczyniła...polecamy wszystkim Stena line i tą wycieczkę. Joanna i Marek
Date published: 2017-10-01
Rated 5 out of 5 by from Kopenhaga-Malmo Byliśmy na wycieczce Kopenhaga-Malmo, ze znakomitym pilotem tej wycieczki Panią Karoliną. Jej ogromna wiedza nt. Danii i Szwecji zrobila na nas duże wrażenie. Oprócz profesjonalizmu, dawki dowcipu i humoru, przez co ani przez chwilę w czasie przejazdów autokarem nie można bylo się nudzić. Kopenhaga zachwyca swoim położeniem i zabytkami, Szwecja malowniczymi krajobrazami. Do tego przyjemna podróż promem Spirit (czysto, dobre jedzenie). Wprawdzie restauracja Taste, w której byliśmy na kolacji ma bardzo dobre i różnorodne przekąski, jednakże dania na ciepło mnie nie zachwyciły. Powrotną podróż odbywaliśmy promem Vision (też czysto, chociaż prom starszy) i korzystaliśmy z Food City i jedzenie było bardzo dobre. Ogólnie jesteśmy bardzo zadowolenie z tej krótkiej podróży i na pewno wybierzemy sie jeszcze nie raz.
Date published: 2017-08-10
  • y_2018, m_2, d_15, h_2
  • bvseo_bulk, prod_bvrr, vn_bulk_2.0.7
  • cp_1, bvpage1
  • co_hasreviews, tv_0, tr_132
  • loc_sv_SE, sid_stenaspirit, prod, sort_[SortEntry(order=SUBMISSION_TIME, direction=DESCENDING), SortEntry(order=FEATURED, direction=DESCENDING), SortEntry(order=SUBMISSION_TIME, direction=DESCENDING)]
  • clientName_stenaline