Sök pris & boka

Kundrecensioner Stena Spirit


Stena Spirit is rated 4.4 out of 5 by 416.
Rated 4 out of 5 by from Opinia Bardzo mila i pomocna zaloga, prom oczywiscie ze wzgledu na wiek ,ma swoje wady ,ogólnie super
Date published: 2019-12-02
Rated 5 out of 5 by from OCENA STENA LINE BARDZO MILA OBSLUGA I FAJNE WYCIECZKI FAJNE CENY CIEKAWE MIEJSCA DO ZWIEDZANIA POLECAM INNYM WASZE PROMY I OFERTY WYCIECZEK
Date published: 2019-11-27
Rated 3 out of 5 by from Språkförbistringen Det enda som var negativt. Sen att det är minimalt med underhållning i veckorna är ju tråkigt. Det och ingen buffé öppen. Det får man ta.
Date published: 2019-11-21
Rated 3 out of 5 by from Språkförbistringen Det enda som var negativt. Sen att det är minimalt med underhållning i veckorna är ju tråkigt. Det och ingen buffé öppen. Det får man ta.
Date published: 2019-11-21
Rated 3 out of 5 by from SZWECJA -KALSKRONE PLYNALEM 4-5 RAZY Z ROKU NA ROK BYLO GORZEJ JESLI CHODZI O ATRAKCJE I NAGRODY PLYNIE SIE DLUGO A CZAS PLYNIE WOLNO DLA MNIE BYLO ATRAKCJA GRA W BINGO ZAJMOWALA TROCHE CZASU I NAGRODY BYLY CIEKAWE SYN WYGRAL DARMOWY REJS A W TYM ROKU NAGRODA GLOWNA BUTELKA WINA LUB DRINK W BARZE LUDZIE NIE CHCIELI GRAC BO NIE MA O CO BRAK RYWALIZACJI
Date published: 2019-11-12
Rated 5 out of 5 by from rejs 24 godziny super od odprawy po zejscie zabawa ludzie personel posilki wszystko 5 plus
Date published: 2019-11-11
Rated 5 out of 5 by from Super Polecam!!! Za kazdym razem 100 procent zadowolenia
Date published: 2019-11-11
Rated 5 out of 5 by from Stena Spirit Zawsze mila i pomocna obsluga, jedzenie smaczne, czysto w kabinach, zaloga sprzatajaca solidna i fajna rozrywka w barze ok godz 15 :)
Date published: 2019-11-09
  • y_2019, m_12, d_7, h_12
  • bvseo_bulk, prod_bvrr, vn_bulk_3.0.3
  • cp_1, bvpage1
  • co_hasreviews, tv_76, tr_340
  • loc_sv_SE, sid_stenaspirit, prod, sort_[SortEntry(order=SUBMISSION_TIME, direction=DESCENDING), SortEntry(order=FEATURED, direction=DESCENDING), SortEntry(order=SUBMISSION_TIME, direction=DESCENDING)]
  • clientName_stenaline