Sök pris & boka

Kundrecensioner Stena Spirit


Stena Spirit is rated 4.4 out of 5 by 315.
Rated 4 out of 5 by from Trevlig Minisemester. Lugnt och behagligt ombord. Gott om tid för Shopping, ganska stort utbud trots den lilla ytan. God Mat och Dryck till bra priser. Kunde lämna vårt Bagage ombord medan vi besökte Sopot och deras lokala Bryggeri.
Date published: 2019-03-18
Rated 5 out of 5 by from Opinia Fantastyczny pobyt na statku z dzieckiem podczas rejsu Ferie na statku. Córeczka zachwycona. Niedlugo wyruszamy w podobny rejs z tym ze, z zespolem Feel. Polecamy.
Date published: 2019-02-28
Rated 5 out of 5 by from rejsy na cudowniejsze weekendy z dziecmi i romatyczne weekendy tylko z Mezem.....cos pieknego :)
Date published: 2019-02-27
Rated 5 out of 5 by from rejsy na cudowniejsze weekendy z dziecmi i romatyczne weekendy tylko z Mezem.....cos pieknego :)
Date published: 2019-02-27
Rated 5 out of 5 by from Super Bardzo mila podróz. Mozna sie zrelaksowac. Polecam PURE NORDIC SPA
Date published: 2019-02-14
Rated 5 out of 5 by from Podróz Promem Polska Szwecja Szwecja Polska Chcesz milo i bezpiecznie przeplynac Baltyk wybierz Stena Line. Od 15 lat plywamy i jestesmy bardzo zadowoleni. Na promie znajdzie kazdy cos dla siebie. Restauracje serwujace róznorodnosc smaku jak i ceny. Mozesz zasiasc przy stole z widokiem na moze i degustowac 3 godziny rózne potrawy jak i zjesc szybkie danie w innej restauracji. Jestes studentem biznesmenem czy wlasnie wybrales sie do pracy - na pewno wybór Stena bedzie wlasciwy. Naprawde warto wybrac ta linie do podrózowania do Szwecji.
Date published: 2019-01-31
Rated 5 out of 5 by from polen resa En bra ?verfart till polen, p? en trevlig b?t med vettiga priser . Hade det trevligt helt enkelt.
Date published: 2019-01-30
Rated 5 out of 5 by from Boski rejs Wraz z partnerem wybralismy oferte "weekend na morzu". To byl wyjatkowy rejs, obsluga przemila, pyszne posilki, ciekawe okazje w sklepie. Juz dawno nie spedzilam tak wspaniale czasu. Dziekuje Stena. Juz zarezerwowalam nastepny rejs, w marcu znów plyniemy .
Date published: 2019-01-24
  • y_2019, m_3, d_19, h_16
  • bvseo_bulk, prod_bvrr, vn_bulk_2.0.11
  • cp_1, bvpage1
  • co_hasreviews, tv_98, tr_217
  • loc_sv_SE, sid_stenaspirit, prod, sort_[SortEntry(order=SUBMISSION_TIME, direction=DESCENDING), SortEntry(order=FEATURED, direction=DESCENDING), SortEntry(order=SUBMISSION_TIME, direction=DESCENDING)]
  • clientName_stenaline