Sök pris

Kundrecensioner Stena Spirit


Stena Spirit is rated 4.4 out of 5 by 125.
Rated 5 out of 5 by from Kopenhaga-Malmo Byliśmy na wycieczce Kopenhaga-Malmo, ze znakomitym pilotem tej wycieczki Panią Karoliną. Jej ogromna wiedza nt. Danii i Szwecji zrobila na nas duże wrażenie. Oprócz profesjonalizmu, dawki dowcipu i humoru, przez co ani przez chwilę w czasie przejazdów autokarem nie można bylo się nudzić. Kopenhaga zachwyca swoim położeniem i zabytkami, Szwecja malowniczymi krajobrazami. Do tego przyjemna podróż promem Spirit (czysto, dobre jedzenie). Wprawdzie restauracja Taste, w której byliśmy na kolacji ma bardzo dobre i różnorodne przekąski, jednakże dania na ciepło mnie nie zachwyciły. Powrotną podróż odbywaliśmy promem Vision (też czysto, chociaż prom starszy) i korzystaliśmy z Food City i jedzenie było bardzo dobre. Ogólnie jesteśmy bardzo zadowolenie z tej krótkiej podróży i na pewno wybierzemy sie jeszcze nie raz.
Date published: 2017-08-10
Rated 5 out of 5 by from Cesta The whole journey was great. Something has been done on the ship. For children and adults. I recommend STENA LINE.
Date published: 2017-08-01
Rated 5 out of 5 by from Pure Nordic Spa Opinia dotyczy Spa na pokładzie Stena Spirit. Kameralnie, bardzo przyjemna obsługa. Gdyby jeszcze w jacuzzi była woda z dodatkiem borowiny, soli morskiej lub może jodowa, bromowa. Natomiast w saunie mógł być dodawany zapach sosnowy czy eukaliptusowy. Mogłaby być serwowana kawa lub herbata. Mały wybór owoców. Była cytryna, ale jak ją przekroić aby wycisnąć sok do wody? Jednak ogólnie bardzo przyjemnie.
Date published: 2017-07-23
Rated 5 out of 5 by from Kopenhaga i Malmo Bardzo polecamy wycieczkę do Kopenhagi i Malmo ! Świetnie się bawiliśmy i zwiedziliśmy dużo ciekawych miejsc w Danii i Szwecji. Dzięki cudownej Pani przewodnik Aleksandrze K. dowiedzieliśmy się wielu interesujących rzeczy o Skandynawii. Bardzo polecamy tę wycieczkę i tego wspaniałego przewodnika! Pani Ola K .jest super!!! :)
Date published: 2017-07-11
Rated 5 out of 5 by from Było super :) W rejs do Karlskrony wybraliśmy się z dwójką dzieci (bawiły się świetnie). Pogodę mieliśmy ładną, więc dużo czasu spędziliśmy na górnym pokładzie, na leżakach ogólnodostępnych. Personel bardzo pomocny, na każde pytanie dostaliśmy wyczerpującą odpowiedź na każde pytanie. Jedzenie smaczne. Pokoje czyste, pościel świeżutka. Nie ma się do czego przyczepić. Planujemy kolejny rejs, tym razem bez schodzenia na ląd, tylko dla relaksu. Jednak będzie to statek Spirit, obsługa jest tam wyraźnie milsza. Sama Karlskrona nie powala, choć ceny nie są aż takie wysokie jak nas straszono (wejście do Muzeum jest za darmo). Pozdrawiam
Date published: 2017-06-14
Rated 2 out of 5 by from Wycieczka Szwecja w jeden dzień Trasa Karlskrona - Gdynia, 7 czerwca 2017, godz. 21.00, pasażerowie: 2x dorosłych i 1x dziecko. Kabina nr 8443. Kabina bez okna 4-osobowa. Powrót z przepięknej autokarowej całodziennej wycieczki pod nazwą Szwecja w pigułce. Bardzo z żoną i naszą córeczką jesteśmy zadowoleni z tej wycieczki. Szczególne podziękowania dla przewodniczki naszej wycieczki Pani Marty [nazwiska nie pamiętamy] która bardzo profesjonalnie pokazała nam Karlskrona i okolice. Bardzo polecamy tą wycieczkę innym turystom. Mamy za to złą opinię o naszych kabinie. Kabina była bardzo brudna, nieposprzątana, wszędzie dużo kurzu, łazienka brudna z chodzącymi robakami pod prysznicem. Materace na łóżkach brudne, podłoga niedomyta, ściany kabiny poplamione, brudne. Do tego zepsuta wentylacja w naszej kabinie przez co było nam bardzo duszno i spać w nocy było bardzo ciężko.
Date published: 2017-06-09
Rated 4 out of 5 by from weekend majowy Polecamy jako fajny weekend majowy, rejs powrotny STENA SPIRIT bujało lekko, ale jak to na morzu musi bujać , Karlskorona- wycieczka z przewodnikiem, ogólnie polecamy
Date published: 2017-05-07
Rated 5 out of 5 by from Gdnia to Karlskrona w/motorcycle Slept like a baby, had a nice shower in morning. All ready for another good days ride.
Date published: 2017-05-06
  • y_2017, m_9, d_25, h_19
  • bvseo_bulk, prod_bvrr, vn_bulk_2.0.3
  • cp_1, bvpage1
  • co_hasreviews, tv_0, tr_125
  • loc_sv_SE, sid_stenaspirit, prod, sort_[SortEntry(order=SUBMISSION_TIME, direction=DESCENDING), SortEntry(order=FEATURED, direction=DESCENDING), SortEntry(order=SUBMISSION_TIME, direction=DESCENDING)]
  • clientName_stenaline