Sök pris & boka

Mat och dryck på Stena Spirit


Restauracja Taste
Restaurang Taste

En buffé full av olika smaker. Här äter du en all inklusive middag med fri påfyllning av vin och öl. 
Njut av kalla och varma rätter och missa inte dessrtbuffén heller!

Restauracja Food City
Food City

I Food City kan du spendera många trevliga timmar. I en avslappnad miljö njuter du av en god middag med klassiska smaker. Du hittar bland annat grillade revben, kycklingvingar och rökt lax. Food City är inte bara en bufférestaurang - det är även en härlig plats att sitta ner och ta lugnt under resan över. 

Restauracja Metropolitan
Metropolitan Grill

Denna eleganta restaurang ligger på däck 9. Här njuter du av delikata smaker, inte bara från Polen och Sverige utan hämtade från hela världen. Menyn ändras för varje säsong och våra servitriser berättar gärna mer om rätterna. 

 

Metropolitan Meny »

Bar C-View
C-view Bar

Disco, bar och den bästa musiken på sjön! Stora ytor med ett centralt dansgolv och utsikt över havet. Ett bra sätt att koppla av och ha roligt medans du reser. Vi erbjuder ett brett utbud av dryck - fråga bartendern om han kan blanda din favoritdrink. 

Kawiarnia Ristretto
Ristretto

En inspirerande kaffemeny och omgiven av glada möten och samtal. 


På Risretto Cofféhouse njuter du av gott kaffe, italienska smörgåsar, godis, sallader och kalla drycker. 

Riva Bar
Riva Bar

Gör ett stopp vid baren formad som en båt - Riva Bar. Här erbjuder vi ett brett utbud av drinkar och mindre rätter inspirerade från det italienska köket. Här sitter du ner i bekväma stolar och njuter medans du vilar ögonen på havsutsikten.