Sök pris & boka

Mat och dryck på Stena Spirit


Säkerheten för våra passagerare och medarbetare är vår högsta prioritet.

Vi kommer att fortsätta ha ett urval av varma och kalla rätter  i våra barer, cafeér och restauranger. 
På grund av Covid-19 har vi infört ytterligare åtgärder till vår redan ambitiösa standard ombord. 
Därför kommer alla drycker serveras på flaska, kaffe och te fylls på vid våra dryckesstationer och vissa måltider serveras på bricka med pucksystem eller som en serverad buffémeny.

Vi välkomnar alla passagerare ombord för en trygg och behaglig resa.

 

buffe ombord i restaurang
Restaurang Taste

I restaurang Taste serveras både frukost- och middagsbuffé. Middagsbuffén består av både kalla och varma rätter, desserter samt vin, öl, kalla drycker och kaffe. På sommaren serveras det även lunch i restaurangen.

räksmörgås ombord
Food City

I Food City kan du stilla hungern med olika varmrätter. Här hittar du även våra populära räksmörgåsar. Till maten kan du välja bland olika drycker som öl, vin och läsk.

pastarätt i restaurang metropolitan
Metropolitan

I restaurang Metropolitan väljer du vad du vill äta från á la carte-menyn som ändras varje säsong. Fråga gärna restaurangpersonalen så berättar de mer om maten. På kvällarna kan du lyssna på en trubadur som spelar i restaurangen.

 

Ladda ner menyn »

Gäller t.o.m. 3/6.

person som dricker vin ombord
C-view Bar

I C-view bar kan du koppla av med något gott att dricka och släppa loss på dansgolvet. Här serveras öl vin och drinkar. Baren har öppet torsdag till söndag samt alla kvällar under sommaren.

person med glas i handen ombord
Riva Bar

Missa inte ett stopp i Riva Bar ombord. Här kan du slå dig ner och njuta av något gott att dricka. Baren håller öppet under fredag- och lördagkvällar.

en kopp kaffe
Ristretto Coffee House & Metropolitan Bar

Café och bar som erbjuder både olika sorters kaffe, kakor och smörgåsar men även drinkar, öl, vin och snacks. Vissa kvällar kan du njuta av liveunderhållning med trubadur här.

Specialrätter

Ombord på Stena Vision tillhandahåller vi gluten- och laktosfria produkter i vår buffé. Ombordpersonalen står självfallet till förfogande vid eventuella frågor och önskemål på plats. 

 

Vi försöker alltid gå till gästen till mötes så långt det är möjligt. 

10% RABATT PÅ FÖRBOKAD MAT

Var säker på att få den måltid och den plats du vill ha, samtidigt som du får 10% rabatt!
Vi rekommenderar att du förbokar mat eller bokar bord för att förenkla din resa. Du garanteras då bord vid den sittningen du önskar.

Du förbokar mat och bord i bokningsdialogen efter du valt resa, under Erbjudanden ombord.