Sök pris & boka

Fr 559:-

Bil, vilstol & 1 pers, enkel väg

Nynäshamn - Ventspils

Vi tar dig mellan Sverige och Lettland på 8,5 timmar

Res med oss och gör det enkelt för dig, ta med bilen och slipp bagagerestriktioner - här packar du bilen så mycket du vill utan extra kostnad. Slå dig ner och koppla av ombord medans vi tar dig till destinationen. Ombord hittar du restaurang, bar, butik, hytter, vilstolar och ett soldäck.


Ombord

Stena Line erbjuder en färjelinje från Nynäshamn till Ventspils, du reser över natten och kommer fram bekymmersfritt och bekvämt till din destination. Njut av havsbrisen och hisnande vyer. 

Tidtabell
 • 2022-01-29 Mecklemburg - Vorpommern med avgångstid 15.00 är inställd på grund av dåligt väder. Vänligen kontakta Stena Line för mer information.

   

  2022-01-29 Stena Gothica med avgångstid 15.30 är inställd på grund av dåligt väder. Vänligen kontakta Stena Line för mer information.

   

  2022-01-29 Mecklemburg - Vorpommern med avgångstid 22.30 är inställd på grund av dåligt väder. Vänligen kontakta Stena Line för mer information.

   

  2022-01-29 Stena Gothica med avgångstid 23.30 är inställd på grund av dåligt väder. Vänligen kontakta Stena Line för mer information.

Check-in tider, se respektive avgång


NoDeparturesMessage

Avgång Ankomst Restid Färja

NoDeparturesMessage

Avgång Ankomst Restid Färja
Gäster som går ombord på fartyget
Segla säkert på öppet hav

Vi vill erbjuda dig en säker och hållbar resa - med rymliga fartyg, frisk luft och öppet hav.

 

Läs om våra säkerhetsåtgärder