Färja till Karlskrona och Gdynia

Ta den mest bekväma, direkta färjerutten till Karlskrona i Sverige och Gdynia i Polen med färjorna Stena Ebba, Stena Estelle och Stena Spirit med upp till 6 dagliga avgångar.  Välj mellan dags- och nattavgångar och njut av en fantastisk reseupplevelse med Stena Line. Boka tur och retur samtidigt och spara 25%* på hemresan!

 

Njut av en fantastisk resa från Gdynia till Karlskrona

Ta färjan från Gdynia till Karlskrona och koppla av medan du njuter av utsikten över Östersjön. Färjorna som seglar mellan Polen och Sverige har ett stort utbud av faciliteter, inklusive restauranger, en ombordbutik, ett spa och till och med en nattklubb. Vi har ett urval av hytter som passar varje budget för en god natts sömn eller en tupplur innan du anländer till hamnen.

 

Utforska Karlskrona och den svenska kusten

Upplev den unika staden Karlskrona, byggd på 33 öar med sin historiska militära hamn från 1680 och ett antal unika monument som finns med på Unescos världsarvslista. För de som vill utforska Skandinavien är alternativen från Karlskrona oändliga; bege dig västerut till Malmö eller Köpenhamn, utforska östkusten upp mot Stockholm eller njut av de stora öppna ytorna och sjöarna i Mellansverige. 

 

Kryssa över från Karlskrona till Gdynia

Ta färjan från Karlskrona till Gdynia och upplev hur underbart det är att resa med färja. För dem som vill utforska Skandinavien är alternativen från Karlskrona oändliga; Vi har massor av roliga aktiviteter för hela familjen, liksom ett stort utbud av barer, kaféer och restauranger ombord – du hittar något för alla!  Kom fram till den vackra hamnstaden Gdynia utvilad och redo att utforska.

 

Besök historiska Gdynia, en inkörsport till Europa

Gdynia är en fantastisk shoppingstad med hundratals butiker – när du är färdig med att shoppa finns det ett fantastiskt utbud av restauranger och barer att välja mellan. Transportförbindelserna är utmärkta från Gdynia för orädda resenärer som ska resa längre in i Polen och resten av Europa.

 

*Rabatten räknas av automatiskt när du väljer en returresa; du behöver ingen rabattkod.
*Erbjudandet gäller på alla resor med bil, motorcykel eller till fots.
*Rabatten gäller inte om tur och retur bokas i två olika priskategorier.
*Rabatten gäller endast biljettpriset, och kan inte appliceras på exempelvis hytter, måltider, köp i minibaren etc. eller för kryssningar.

Ta den mest bekväma, direkta färjerutten till Karlskrona i Sverige och Gdynia i Polen med färjorna Stena Ebba, Stena Estelle och Stena Spirit med upp till 6 dagliga avgångar.  Välj mellan dags- och nattavgångar och njut av en fantastisk reseupplevelse med Stena Line. Boka tur och...

Läs mer Läs mindre

Res med Stena Ebba, Stena Estelle och Stena Spirit

Karlskrona och Gdynia

Från 999 kr enkel väg, bil och förare

Avresa
Ankomst
Längd
Check-in stänger
FÄRJA
Status

Färja till Karlskrona och Gdynia

  • Stena Ebba
  • Stena Estelle
  • Stena Spirit ferry at sea
    Stena Spirit

Hamnar

Map showing the routes to and from Sweden
Map showing the routes to and from Poland

På vår hamnsida kan du läsa mer om:

• Parkeringsmöjligheter

• Öppettider

• Faciliteter i hamnen

• Hur du tar dig till hamnen

• Adress

Visa sidan Hamnen i Karlskrona

På vår hamnsida kan du läsa mer om:

• Parkeringsmöjligheter

• Öppettider

• Faciliteter i hamnen

• Hur du tar dig till hamnen

• Adress

Visa sidan Hamnen i Gdynia

Res med Stena Ebba, Stena Estelle och Stena Spirit

Karlskrona och Gdynia

Från 999 kr enkel väg, bil och förare

Kundtjänst

Har du frågor eller behöver du hjälp med din bokning? Kontakta vår kundsupport eller hitta svaren på de vanligaste frågorna i våra Vanliga frågor.