Sök pris & boka

Konferera i eller på väg till Danmark

Dagskonferens på Stena Danica, kick off i Karibien eller konferera med övernattning i Skagen?

 

Vad passar er? Vi har flera koncept som kan passa för just er konferens. Välj en dagstur eller stanna över natten på någon av våra utvalda destinationer. Lämna stress och vardag på kajen hemma! Läs mer om våra olika alternativ nedan!

 


Stena Danica
Dagskonferens på Stena Danica

Res iväg och arbeta ostört ombord en dag. Starta konferensen med frukost i restaurangen och arbeta sedan effektivt i några timmar i ett av konferensrummen, som alla har sjöutsikt. Väl framme i Fredrikshamn har ni cirka en timma på er att utforska staden och hämta inspiration.

 

Ladda ner vårt produktblad »

Solnedgång över strand i Skagen
Konferens i Skagen

Kombinera en härlig konferens ombord med en övernattning på Color Hotel i Skagen, bara en dryg halvtimme från Fredrikshamn. Här kan du inspireras av de vidsträckta stränderna, det hänförande ljuset och konstskatten på Skagens Museum. Skagen är den perfekta konferensmiljön för kreativa möten och uppfriskande naturupplevelser.

drinkar vid poolen på the Reef
Konferens på The Reef

Kom iväg från kontoret på en inspirerande upplevelse som varar länge, men bara tar två dagar i anspråk! På The Reef Hotel & Resort finns moderna och nyrenoverade konferenslokaler med utsikt över palmer och bad. Mötesgästerna har utrymme att låta kreativiteten flöda fritt och alla förutsättningar att få med sig en inspirerande och härlig mötesupplevelse.  

Kollegor som samtalar
Välkommen att boka din konferensresa hos oss!

Vi hjälper er gärna att planera er konferensresa. Kontakta oss via telefon på vardagar mellan kl. 08.00-16.00 på 0770-67 67 00, alternativt skicka ett mail till business.travel@stenaline.com

Onboard Magazine

Läs senaste numret av Onboard Magazine där du hittar aktuella erbjudanden ombord.