Sök pris & boka

Afterski-cruise med Stena Line

Den 31 mars lämnar vi Karlskrona för en afterski-cruise utan dess like!

Åk med på en 24h Afterski-kryssning till Polen den 31 mars till den 1 april. Överallt på båten är det fullt ös, både på tur- och returresan, med ett av Sveriges mest välkända afterski-band, Duo Jag, samt artister och DJ. 


afterski kryssning med stena line
PRIS

Kryssen är endast tillgänglig till fots.

OBS! Åldersgräns: 20 år

Prisex. 4 personer

Fr 750:-/person

• All inclusive buffé på utresa
• Comfort Class 4-bäddshytt insides
• Båtresa t/r med Stena Vision

 

Prisex. 2 personer

Fr 850:-/person

• All inclusive buffé på utresa
• Comfort Class 2-bäddshytt insides
• Båtresa t/r med Stena Vision

Bli extramedlem & få 200:- rabatt!

AFTERSKI OMBORD

Fredag

Afterski är temat och med allt vad det innebär. Många förknippar en afterski med en riktigt bra fest, och det är precis vad vi kommer att erbjuda. Ute på akterdäck är vår egen vinterbar laddad till max samtidigt som afterski-musiken från scenen håller både tempot och värmen uppe för de som vill åt känslan av rosiga kinder och en mer naturtrogen afterski. 

Inomhus blir det fullt ös bland pjäxor och skidglasögon när ett av Sveriges mest välkända afterski-band äntrar scenen och ser till att nattklubben i C-view gungar loss ordentligt. Och när inte bandet håller tempot så tar vår egen DJ över och ser till att alla visar sina bästa moves på dansgolvet. 

 

Lördag

Beer & Brunch mellan 10.00-13.00 i Restaurang Taste.

Brunchen dukas upp och till det bjuds på en hejdundrande fest! Vad kan vara bättre än en riktigt bra dagsfest med brunch, artister och öl som flödar? 

Under dagen kommer det vara tävlingar och happenings i C-view samt en chans att kunna varva ner i vårt spa med erbjudanden för både kropp och själ.

 

Våra samarbetspartners och sponsorer kommer även att ha grymma erbjudanden ombord på allt som kan glädja alla snöfantaster och puder-puritaner ombord. 

 

Mer information

Stena Vision avgår från Karlskrona ner till Gdynia på en 24-timmarskryss med en kväll och en heldag ombord. Här kan du läsa mer information om utresa, ankomst samt mat och dryck!

 

Utresa från Karlskrona

Fredag den 31 mars kl 19.00. Viktigt att checka in i rätt tid, för mer info se bokningsbekräftelse.

 

Ankomst till Karlskrona

Lördag kl 18.45 är vi tillbaka i Karlskrona. 

All inclusive buffé

Buffén som ingår på utresan njuter du av i restaurang Taste. Här serveras en all Inclusive middag med fri påfyllning av vin och öl.  Njut av kalla och varma rätter och dessertbuffé! Ordinarie pris 199:-/person.

 

BEER & BRUNCH

Brunchen som erbjuds på returresan dukas upp mellan 10.00-13.00 i restaurang Taste och till det bjuds på en hejdundrande fest! Vad kan vara bättre än en riktigt bra dagsfest med brunch, artister och öl som flödar? Pris vid förbokning 89:-/person. 

 

Uppgradera hytt

För att bo lite bekvämare och kanske med havsutsikt kan du uppgradera din hytt till förmånliga priser. Läs mer om vilka hytter som finns på Stena Vision.

afterski kryssning med duo jag
Duo Jag

Fjällens musikaliska förkämpar tar med sig stämningen ombord och ser till att tempot håller sig på en hög nivå under hela kryssen.

 

Repertoaren är modern och ramas in av en ordentlig scen- och ljusshow som placerar publiken i gränslandet mellan klubbgolvet och arenakonserten.

afterski kryssning med martin brisshäll
Martin Brisshäll

Född in i en värld av rock ‘n roll, men med en repertoar bredare än Leif GW:s midja är Martin en garanterad succé! Men inför denna kryssen är det bara en fråga om hur mycket allsång som krävs för att få båten att gunga.

afterski kryssning gothenburg beats
Gothenburg Beats

Bakom Gothenburg Beats hittar vi DJ Tommy Bäckman som har sett till att såväl svenska som internationella dansgolv har gungat ordentligt.

 

Tillsammans med en av Sveriges mest lovande saxofonister, Orfeas Wärdig kommer den här duon att införliva känslan av en afterski i alperna!

after ski kryssning med stena line