Sök pris & boka

wellness & vattenlek i polen

vi tar dig till fantastiska och prisvärda vattenupplevelser - börja redan ombord!

Åk till fantastiska badlandet Aquapark Reda! Bara några kilometer från terminalen i Gdynia ligger denna vattenskatt som erbjuder allt ifrån lekfulla bubbelpooler, vattenrutschkanor, vågmaskiner och ett stort utbud av bastubad. Även en tropisk restaurang och en inomhussandstrand där du kan spendera natten. Den enda i sitt slag i Polen!

 

OBS att pga rådande omständigheter är det obligatoriskt att ha på sig ansiktsmask el. munskydd i kassorna och i omklädningsrummet, men det är förbjudet att bada i masken. Dessutom måste man ta med sig egen badhandduk (finns ingen möjlighet att låna på plats).


Aquapark Reda
nya spännande aqua spinner

Nytt för 2020 är den nya spännande attraktionen Aqua spinner. Detta är ett minne för livet då den roterande vattenrutschbanan är den första i sitt slag i Europa!

Vattenrutschbana genom hajtank

Nya Aquapark Reda, endast 15 km från Gdynia tar vattenland till en helt ny nivå med Shark Slide, en vattenrutschkana rakt genom hajtanken. Den 60 meter långa vattenrutschkanan kommer utan tvekan bli en het attraktion för hela familjen.

youtube.com »

Hur vild kan en dag egentligen vara på Aqualand Reda?

Bastu i aquapark Reda
Älskar du bastubad?

Välj mellan het finsk bastu i upp till 95 grader Celsius eller svalare aromabastu med välgörande och avslappnande oljor. Testa även skogsbastun med avkopplande björkdoft, där ljudet av tibetanska sånger ger djup avslappning.

aquaparkreda.pl »

Relaxrum i aquapark Reda
Slappna av i Aqua Spa!

Upptäck exklusiva Aqua Spa & saunarium. Med konstnärlig interiör och förtrollande lounge med utsikt över akvariet Revet finner du rekreation och lugn. I aromabastun finns Polens bästa bastumästare som håller aromasessioner med avkopplande oljor varje timma.

aquaparkreda.pl »

starta din spaupplevelse redan ombord

Njut på Pure Nordic spa ombord när du reser till Polen. Koppla av med sköna behandlingar, bastu, äventyrsduschar och hot wells. Luta dig tillbaka i bubbelpoolen och njut av havsutsikten eller bara koppla av i relaxavdelningen.

Läs mer om vårt spa ombord på Stena Vision & Stena Spirit.