Sök pris & boka

Höstlov i Polen

Höstlovsmys med familjen i Sopot, Gdynia och Gdansk.

Ta en skön båttur till Polen och spendera tid tillsammans. Ombord finns nya lek- och spelrum, ett härligt SPA, tre restauranger och en Bordershop fylld av leksaker, kosmetika, parfym, godis och drycker. I land väntar spännande äventyrsbad på Aquapark i Reda och i Sopot och på Gdansk zoo kan man hälsa på olika djurarter. På roliga Expyriment i Gdynia kan man experimentera tillsammans och på Jumpcity i Gdansk/Gdynia kan man studsa loss. I Polen finns familjevänliga spa-hotell och härliga restauranger och ett stort utbud av shopping för både stora och små.


Shopping

Vad kan vara mysigare än dricka varm choklad tillsammans på en mysig uteservering efter all shopping? I Polen finns nya Forum i Gdansk, Riviera i Gdynia och flera andra stora shoppinggallerior fyllda med härlig höstshopping.

 

Läs mer »

Få en avkopplande stund tillsammans!

Ombord kan du njuta av SPA, härlig shopping, äta god mat och låta barnen leka i våra nya lekrum Happy World!

aqvarium-gdynia
Gdynia Akvarium

På Gdynia Akvarium kan ni titta på hajar, bläckfiskar, sjöhästar, krokodiler och mycket mer. Här finns över tusen marina och landlevande djur från hela världen och av spännande utställningar kan ni lära er mycket om livet i haven och oceanerna.

 

Se vilka djur som lever på akvariet

Experyment

Missa inte ett besök på vetenskapscentret Experyment. Ett modernt hus helt byggt av glas och fyllt av roliga aktiviteter för hela familjen – ett paradis för de mindre.


experyment.gdynia.pl »

Gokart på Fun Arena
Fun Arena

Fun Arena är ett nöje för hela familjen. Här kan besökarna spela paintball, hoppa trampoliner och uppleva spänning i häftiga Escape Rooms där ni ska klura ut hur ni tillsammans ska ta er ut under 1 timme med hjälp av ledtrådar. När magen börjar kurra finns här gott om restauranger. 

 

funarena.pl »

 

escaperooms.pl »

Giraff på Zoo
Gdansk Zoo

Här hittar du Oliwia Zoo som är en av Polens största djurparker. Här kan ni se över 200 djurarter och många av dem är sällsynta. Strosa runt bland flodhästar, giraffer, leoparder, apor, vildsvin, ormar, pingviner, sälar och mycket mer!

Jumpcity i Polen
JUMPCITY

Detta är den största trampolinparken i norra Polen med en total yta på 2 000 kvm! Jumpcity är ett paradis för alla som älskar att hoppa studsmatta på stora ytor och har det största nätverket av trampolinparker i Polen. Här finns massor av attraktioner för hela familjen och möjlighet till tränare som hjälper dig igång. Jumpcity finns både i Gdansk och Gdynia.

Ciu Ciu

Mitt i stan i Gdansk ligger godisbutiken Ciu Ciu där de tillverkar godis enligt gamla metoder och recept till besökarnas glädje. Detta besök uppskattas garanterat av hela familjen!

Barn i bollhav - Loopys World
Loopy's World

Loopy’s World är ett 3000 kvadratmeter stort lekland fyllt med studsmattor, bollhav, rutschkanor, klätterställningar och mycket mer!

 

loopys.pl »

Centrum hevelianum
Hewelianium

Centrum Hewelianum ligger inuti Fort Grodzisko, som är ett häftigt gammalt fort från 1700-talet. Detta vetenskapscentrum/museum består av två delar. Första delen är en utställning som återskapar hur fortet skulle sett ut från början. I andra delen kan du släppa loss upptäckarglädjen genom att utforska och lära dig mer om historia och vetenskap på ett interaktivt och roligt sätt.

 

hewelianum.pl