Sök pris & boka

Höstlov i Polen

Höstlovsmys med familjen i Sopot, Gdynia och Gdansk.

Ta en skön båttur till Polen och spendera tid tillsammans med familjen till priser som är mycket billigare än hemma. Äventyrsbada på Aquapark i Reda och Sopot, promenera i charmiga Gamla Stan i Gdansk, hälsa på djuren på Gdansk zoo, experimentera på Expyriment i Gdynia eller tävla tillsammans i el-gokart på Fun Arena. Checkar ni in i mysiga Sopot så kan ni bo på familjevänliga spa-hotell, njuta på alla spännande restauranger och gå på sköna strandpromenader.


Familj fikar
Priser

 

Polenkryss Familj

fr 49:-/pers*

Läs mer & boka »

 

Polen T/R Familj

fr 499:-/pers*

Läs mer & boka »

 

Transport

fr 659:-/1 pers & bil*

Läs mer & boka »

 

*Villkor & fler priser »

Gdynia


I hamnstaden Gdynia finner du den moderna shopping-gallerian Riviera med sina 250 butiker, upptäckarcentrumet Experyment & Jumpcity. Missa inte Aquaparken i Reda som ligger ca 20 min från terminalen i Gdynia med bil/taxi.
Sportlov i Polen
AQUAPARK I REDA!

En dröm för alla som älskar vatten - både barn och vuxna! Här hittar du mängder av attraktioner, vågmaskin, bubbelpooler och vattenrutschkanor. Här kan du rutcha dig genom en riktig hajtank med rockor och hajar, en upplevelse för hela familjen! Endast 20 min med bil/taxi från Gdynia terminal.

 

Läs mer »

aqvarium-gdynia
Gdynia Akvarium

På Gdynia Akvarium kan ni titta på hajar, bläckfiskar, sjöhästar, krokodiler och mycket mer. Här finns över tusen marina och landlevande djur från hela världen och av spännande utställningar kan ni lära er mycket om livet i haven och oceanerna.

 

aquarium.gdynia.pl »

Experyment

Missa inte ett besök på vetenskapscentret Experyment. Ett modernt hus helt byggt av glas och fyllt av roliga aktiviteter för hela familjen – ett paradis för de mindre.


experyment.gdynia.pl »

Gdansk


Gdansk är en stor Hansastad med kultur, historia, mat & shopping. Gå runt i Gamla Stan eller åk till en galleria. Missa inte Fun Arena, Escape rooms och Jump City!
Gokart på Fun Arena
Fun Arena

Fun Arena är ett nöje för hela familjen. Här kan besökarna spela paintball, hoppa trampoliner och uppleva spänning i häftiga Escape Rooms där ni ska klura ut hur ni tillsammans ska ta er ut under 1 timme med hjälp av ledtrådar. När magen börjar kurra finns här gott om restauranger. 

 

funarena.pl »

 

escaperooms.pl »

Giraff på Zoo
Gdansk Zoo

Här hittar du Oliwia Zoo som är en av Polens största djurparker. Här kan ni se över 200 djurarter och många av dem är sällsynta. Strosa runt bland flodhästar, giraffer, leoparder, apor, vildsvin, ormar, pingviner, sälar och mycket mer!

Ciu Ciu

Mitt i stan i Gdansk ligger godisbutiken Ciu Ciu där de tillverkar godis enligt gamla metoder och recept till besökarnas glädje. Detta besök uppskattas garanterat av hela familjen!

Barn i bollhav - Loopys World
Loopy's World

Loopy’s World är ett 3000 kvadratmeter stort lekland fyllt med studsmattor, bollhav, rutschkanor, klätterställningar och mycket mer!

 

loopys.pl »

Sopot


Stranden sträcker sig längs hela Sopot. Här finner du god mat & dryck, spa och skönt häng för hela familjen.
Pojke simmar i pool
Aquapark i sopot

Åk vattenrutschbana, bada bubbelpool, ta en åktur i den 70 meter långa vilda forsen eller unna dig en skön spa-behandling. På Aquapark i Sopot, bara 15 minuter med bil från Gdynia, finns det något skoj för alla i familjen. aquaparksopot.pl »

Warszawa

I Warszawa hittar du en härlig blandning av historia och modern storstadspuls. Stare Miasto, gamla stan, näst intill totalförstördes under andra världskriget men återuppbyggdes till sitt ursprung och finns numera upptaget på världsarvslistan. I dag är området ett ”måste” att besöka. 

 

Läs mer »

spa i polen
Spa i Polen

På spa i Polen hittar du ett stort utbud av behandlingar och förstklassig service. Bada järnet och unna er lite extra lyx och sköna spabehandlingar på familjevänliga spahotell som Mera Spa.

 

Läs mer »

Kan inte hitta flödet