Sök pris

Påsk i polen

Ta med familjen till Sopot, Gdynia och Gdansk i Polen i vår.

I Polen finns mycket att uppleva för hela familjen under påsken. Roliga aktiviteter, bad, shopping, mat och dryck till halva priset mot hemma! Att åka båt brukar också vara en spännande och rolig upplevelse för de små. På vägen över, missa inte att boka in en Spa-behandling och bada i våra härliga hotwells i Pure Nordic Spa.


Polen T/R

I paketet Polen T/R ingår båtresa och hytt. Du kan stanna upp till tre nätter. Här finns aktiviteter för alla smaker. Shopping, historia och kultur, badland, spaupplevelser, och upplevelsecenter m.m. Mat och aktiviteter kostar halva priset mot hemma, så här kan man passa på att njuta och unna sig lite extra!

 

FR 549:-/person

 

Läs mer & boka » 

Polenkryss

Under påsken kan ni åka på en härlig Polenkryss och njuta av ledig tid tillsammans, god mat i våra restauranger samt bad och relax i vårt fina spa ombord. För de minsta finns spelrum och även ett lekrum. Åker ni på en 36-timmarskryss får ni en heldag iland med gott om tid för att upptäcka!


Fr 149:-/person

Polenkryss 24- eller 36-timmars.

Läs mer & boka »

Hotel Haffner

Förstklassigt hotell med utmärkta faciliteter och service, nära strand och centrum.


2 nätter fr 1122:-/person

Totalt fr 4.486:-/2 vuxna & 2 barn

Båtresa t/r utan bil Karlskrona - Gdynia. 1 kväll ombord och 1 natt i dubbelrum inkl. frukostbuffé på Hotel Haffner. Prisexempel 5-7 april.

Mera Spa Hotel

Spahotell med vackert läge längs stranden strax utanför Sopot centrum. 


2 nätter fr 1 109:-/person

Totalt fr 4.434:-/2 vuxna & 2 barn

Båtresa t/r utan bil Karlskrona - Gdynia. 1 kväll ombord och 1 natt i dubbelrum inkl. frukostbuffé på Mera Spa. Prisexempel 5-7 april.

Aquapark


Åk vattenrutschbana, bada bubbelpool, ta en åktur i den 70 meter långa vilda forsen. Ligger 15 minuter från Gdynia med bil.


aquaparksopot.pl  »

experyment
Experyment


Vetenskapscenter och plats för barn och ungdomar att få upptäcka och lära sig nya saker - ett perfekt resmål på sportlovet!


experyment.gdynia.pl »


Shopping

I området Gdynia, Gdansk och Sopot finns ett brett utbud av shopping i alla former. Småbutiker, marknadsstånd, och stora moderna gallerior.


Läs mer »