Sök pris & boka

Påsk i polen

Ta med familjen till Sopot, Gdynia och Gdansk i Polen under påsklovet

I Polen finns mycket att uppleva för hela familjen under påsken. Roliga aktiviteter, bad, shopping, mat och dryck till halva priset mot hemma! Att åka båt brukar också vara en spännande och rolig upplevelse för de små. Missa inte Aquapark i Reda, endast 15 km från Gdynia. Här kan du också uppleva rutschkana in i en hajtank med riktiga hajar!


Sportlov i Polen

Upptäck Gdynia


I hamnstaden Gdynia finner du den moderna shopping-gallerian Riviera med sina 250 butiker, upptäckarcentrumet Experyment & Jumpcity. Missa inte Aquaparken i Reda som ligger ca 20 min från terminalen i Gdynia med bil/taxi.
Vattenrutschbana genom hajtank

Aquapark i Reda är en dröm för alla barn (och vuxna) som älskar vatten! Här hittar du mängder av attraktioner som Shark Slide, en 60 meter lång vattenrutschkana som går rakt igenom hajtanken. Missa inte heller Aqua Spa & Saunarium med bastu, bad, utomhusterrass och en lounge med utsikt över akvariet. 

 

Läs mer om Aquapark Reda »

Jumpcity i Polen
TRAMPOLIN JUMPCITY PARK

Jumpcity är ett paradis för alla som älskar att hoppa studsmatta på stora ytor och det största nätverket av trampolinparker i Polen. Här finns massor av attraktioner för hela familjen och möjlighet till tränare som hjälper dig igång. Jumpcity finns både i Gdansk och Gdynia.

Barn på Experyment
Experyment

Experyment är ett vetenskapscenter och en plats för barn och ungdomar att få upptäcka och lära sig nya saker. Se er runt i den fantasirika världen inne på centret, utforska alla experiment och släpp lös nyfikenheten.

 

experyment.gdynia.pl »

Upptäck Gdansk


Gdansk är en stor Hansastad med kultur, historia, mat & shopping. Gå runt i Gamla Stan eller åk till en galleria. Missa inte Fun Arena, Escape rooms och Jump City!
Go Kart
Fun Arena

I Gdansk hittar du Fun Arena, ett nöje för hela familjen! Sätt tävlingsnerverna på prov i Go Kart, upplev spänning i Escape Rooms och hoppa loss på trampoliner. Självklart finns det café, bar och restaurang familjen får nya krafter för nästa äventyr, kanske en runda Paintball?

 

funarena.pl/en/

Barn i bollhav - Loopys World
Loopy´s World

Loopy’s är ett 3000 m2 stort Lekland i Gdansk - perfekt för alla barn med spring i benen! Studsmattor, bollhav, rutschkanor, klätterställningar och mycket mer.

 

loopysworld.pl »

karamelltillverkning-gdansk
Karamelltillverkning

I Gdansk ligger Ciu Ciu en godisbutik som ligger längs den långa gatan Dluga Street mitt inne i stan. Här kan ni se på när de tillverkar karameller enligt gamla metoder och recept. Butiken är också fullproppad med godsaker som går att köpa med hem. Uppskattat av alla åldrar!

 

Upptäck Sopot


Stranden sträcker sig längs hela Sopot. Här finner du god mat & dryck, spa och skönt häng för hela familjen.
Pojke simmar i pool
Aquapark i sopot

Åk vattenrutschbana, bada bubbelpool, ta en åktur i den 70 meter långa vilda forsen eller unna dig en skön spa-behandling. På Aquapark i Sopot, bara 15 minuter med bil från Gdynia, finns det något skoj för alla i familjen. aquaparksopot.pl »

Upptäck mer av Polen


Polen erbjuder fler härliga städer med aktivteter fär hela familjen!

Resa hit


Välj mellan en 24- eller 36h-kryss, eller stanna längre och ta med bilen för att upptäcka mer av Polen.

Lek och bus ombord!

På våra fartyg Vision och Spirit finns flera spännande aktiviteter för barnen att upptäcka! Missa inte våra nya lekrum Happy World med över 48 m² av garanterad rolig underhållning för de små!