Sök pris & boka

Suntago Water World

Europas största och häftigaste vattenpark under tak

Vattenparken ligger på ett område som är 20 hektar stort, vilket är den enda i sitt slag. Njut av exotisk semester, vattenlekar och avkoppling i form av relax med lyxiga behandlingar och sköna spabad. Kombinera upplevelsen med att besöka populära Warszawa. Från Gdynia tar det ca 3 timmar till Suntago med bil på nya motorvägen A1 till staden Lodz, där man svänger av mot A2 och vidare mot Warszawa.


Inomhuspool på Suntana Waterworld i Warszawa
Allt under ett och samma tak

Parken fungerar både som ett centrum för aktiviteter, hälsa och avkoppling med termiska bad, avkopplande bastur och ett rikt spa- och wellnessprogram. Letar man efter oförglömliga upplevelser så är det i den största inomhuszonen man ska vara! Här finns vattenrutschbanor av alla slag, vågpooler, en snabbflytande flod och en äventyrsflod.

Inomhuspool på Suntana Waterworld i Warszawa
Alltid bra temperatur

På anläggningen är det alltid 32 grader varmt och det finns 740 riktiga palmer att relaxa under. Vattentemperaturerna varierar beroende på vad man önskar för stunden och här finns något för alla. Utomhuspoolerna håller upp till 34 grader men de mindre jacuzzis som finns har högre temperaturer. Termalbaden med rika mineraler ligger på ca 32 grader.

Vattenrutschkana
Attraktioner för hela familjen

När planerna för konstruktionen av vattenparken inleddes var kunskapen och erfarenheten hos WUND, parkens strategiska partner, av största vikt. Företaget har stor erfarenhet av liknande attraktioner och ville skapa en anläggning som erbjuder något för alla åldrar.

 

Suntago Water World
Stanna så länge du vill

Parken är perfekt att besöka över dagen, men om man verkligen älskar tropiskt klimat och vill njuta av en semesteratmosfär längre så kan man semestra här på bekväma Suntago Village. Här finns 92 fullt utrustade och smakfullt inredda bungalows med lekzoner för barn, en grillplats och mataffär.

Tre olika tematiska zoner


Suntago består av tre olika tematiska zoner som heter Jamango, Relax och Saunaria. Relax och Saunaria har en åldersgräns från 16 år, medan Jamango är öppen för alla.
Bastu på Suntana Waterworld i Warszawa
Saunaria

Njut av över 10 olika temabastur med inslag från hela världen. Bastuvärlden är smakfullt designad och detaljerad samt ligger längs vägen till privata massagerum, solrum och mineralhälsopooler av alla dess slag.

Rutschkana på Suntana Waterworld i Warszawa
Jamango Water Jungle

Här finns 3,2 km långa vattenrutschbanor, inklusive den längsta inomhusrutschbanan i Europa på 320 m. Det är som att glida nerför Eiffeltornet i snabb fart och i forsande vatten! Utöver denna finns 30 andra vattenrutschbanorna, vågpoolerna och floderna som flyter långsamt förbi eller forsar fram vilt. Här finns också en stor vattenlekplats för de små barnen.

Bastu på Suntana Waterworld i Warszawa
Relax

Här finns 18 unika pooler med en total yta på 3 500 kvadratmeter, inklusive en tropisk pool, en värmepool och en enorm vågpool. Ett paradis för alla som älskar vattenattraktioner! Njut av palmer och bada i inom- och utomhuspooler som ligger intill en 20 000 kvm stor vacker utomhusträdgård som är öppen under soliga dagar.