Sök pris & boka

JULLOV I DANMARK

Bus, bad och skoj! barnsligt skoj på jullovet i Danmark.

Låt ert jullov bli ett äventyr för hela familjen. På The Reef Hotel & Resort kan barnen klättra, bada, dyka och uppleva mystiken kring sagan, eller varför inte testa på att rida på islandshästar, leka i leklandet, eller relaxa i Romulus spa på Skallerup Seaside Resort? Ta med hela familjen till Danmark på jullovet och få en minnesvärd resa.


Happy

Favoriter att besöka på lovet!


I Danmark finns mycket att göra på lovet, för både vuxna och barn.
Dykare tillsammans med klumpfisk
NORDEUROPAS STÖRSTA AKVARIUM

Upplev det helt nyrenoverade Nordsöen Oceanarium med 6 miljoner liter havsvatten fördelat på 58 små och stora akvarium. I det stora oceanariet simmar tusentals fiskar i stora stim omkring Europas största vrakmodell. Här simmar också de charmiga klumpfiskarna. Titta på sälar, klappa rockor och lär dig mer om djurlivet i Nordsjön. Nordsøen Oceanarium i Hirtshals ligger ca 45 minuter i bil från Fredrikshamn.

 

Nordeuropas största akvarium »

Juleljus på Aalborg Zoo
250 000 juleljus på Aalborg Zoo

Nyhet! Gå på ljusvandring och upplev julens atmosfär och traditioner från Grönland till Afrika. Upplev Nordljuset och streetfood från Grönland och i den julpyntade afrikanska byn väntar ett fyrverkeri av färger. Missa inte tomtens stuga vid renarnas stall.

Hotell & Resorts


Här listar vi våra favorit-boenden och erbjudanden på höstlovet.

Ombord


Ombord händer massor av kul för barnen på lovet!
Stena Lines maskot simmar glatt
Träffa Happy ombord!

Krama, dansa och sjung med Happy på Stena Danica. Du kan också färglägga, pyssla, leka eller skaffa dig en Happy-tatuering. Träffa Happy på Stena Danica alla dagar t.o.m. 5/1 (ej 31/12).

 

Läs mer om Happy och hans vänner »

Mjukglass hela dagen ombord på Stena Danica
Mjukglass

Lyxa till det med mjukglass både till frukost och middag i restaurang Taste.

Barn betalar halva vuxenpriset.