Sök pris & boka

påsklov i Tyskland

Njut av påsken tillsammans med dem du bryr dig om mest

Bekvämaste vägen söderut går via våra färjelinjer Trelleborg-Sassnitz/Rostock och Göteborg-Kiel. Båtresan sparar bensin och ger dig en stunds avkoppling på vägen, utan att du förlorar tid. Ju tidigare du bokar desto större urval av hytter och boenden har du att välja bland och dessutom lägre priser.

 


Badäventyr


IFA Rügen Ferienpark

Fira in påsken med bad och plask i Tyskland! På IFA Rügen Hotel & Ferienpark hittar du en härlig semesteranläggning med tropiskt ­b­adlandskap, endast en fyra timmars båtresa bort!

 

Sök pris & boka »

hansedom
Badäventyr Hansedom

Ett subtropiskt vattenlandskap där det är sommar året om - ett uppskattat besök på sportlovet. Här finns olika sorters pooler, rutschkanor och en uppvärmd utomhuspool. Hansedom är ett kombinerat äventyrsbad och friskvårdsanläggning för såväl barn som vuxen. 


Läs mer »

weissenhauser-strand
WeissenHÄUSER Strand

Spendera sportlovet på Weissenhäuser strand med familjen. Detta subtropiska badparadis och semesteranläggning, som även är Tysklands största, ligger cirka fem mil från Kiel. På 6 000 kvadratmeter hittar du flera olika pooler, klättervulkan, 4D-biograf, akvarier och mycket mer.


Läs mer » 

Att göra i Berlin


Berliner Unterwelten

En sightseeing under Berlins gator. Upplev de trånga utrymmen som människor tvingades leva i under andra världskriget. 


berliner-unterwelten.de »

shopping berlin
Shopping

Berlin är ett eldorado för shoppingsugna. Den populära shoppinggatan Kurfürstendamm har många kända butiker samt ett av Europas största varuhus KaDeWe Kaufhaus des Westen. Missa inte heller Alexa, Hackischer Markt, Friedrichstrasse och Boulevard Berlin.

giraffer Berlin zoo
Berlin Zoo

För djurparksfantaster är Berlin Zoo värt ett besök. Här kan du se isbjörnar, lejon, giraffer, flodhästar och mycket mer. Vill du ha utsikt över hela staden kan du åka upp i TV-tornet.

 

zoo-berlin.de »

Att göra i Hamburg


hamburg dungeons
The Hamburg Dungeon

Spännande familjeunderhållning. Teater där publiken deltar och blir guidade igenom olika scenarier baserat på katastrofer som har hänt i Hamburg.

 

thedungeons.com »

outlet-neumunster
Outlet

40 min från Hamburg ligger McArthur Glenn Outlet. Här hittar du märken som Armani, Converse, Fossil, Escada, Desigual, mexx, Hugo Boss och många fler. Upp till 70% lägre priser och de har öppet alla dagar utom söndagar och helgdagar.

Läs mer här »

miniatur-wunderland
Miniatur Wunderland

Planerar ni att besöka Hamburg på sportlovet, passa då på att åka till en av Hamburgs mest besökta och unika attraktioner. Här hittar du världens största modelljärnväg. Res från Skandinavien till Tyskland eller från Schweiz till Österrike och vidare till USA.


miniatur-wunderland.de »


Båtresa


Kielkryssar

Åk på en härlig kryssning till Kiel och unna dig och familjen en minisemester till Tyskland sportlovet, njut av kvalitetstid till havs och härliga upplevelser iland.

 

 

 

Läs mer & boka »

Tur- och returspecialen

Få specialpris när du bokar båtresa tur och retur till Tyskland. Upplev Tyskland eller fortsätt din resa ner i Europa för härlig skidåkning. Åk mellan Trelleborg–Rostock, Trelleborg–Sassnitz och Göteborg—Kiel.


Läs mer & boka »

 

Boenden